U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

De vraag of een stuk grond geschikt is voor het bouwen van nieuwe woningen of zelfs hele woonwijken, is afhankelijk van allerlei factoren. Enkele van de belangrijkste hiervan zijn: locatie, voorzieningen, bereikbaarheid en leefbaarheid. De hier aangeboden landbouwkavel in Oosthuizen voldoet aan al deze eisen. Daar vertellen we u hieronder graag meer over.

Over Oosthuizen

Oosthuizen is een klein dorp met zo’n 1.300 inwoners in de provincie Noord-Holland. Hoewel het dorp niet heel groot is, is het inwonertal in de afgelopen jaren met maar liefst 10% gestegen. Dat heeft deels te maken met het feit dat het dorp sinds 2016 deel uitmaakt van de gemeente Edam-Volendam en deels met het feit dat dit wordt gezien als een zeer aantrekkelijke woonomgeving. Zo valt er qua ligging maar weinig te klagen. Gelegen aan het Markermeer en met de A7 op een steenworp afstand, zijn zowel de grotere steden als talloze recreatiemogelijkheden binnen handbereik.

Daarnaast zijn ook de voorzieningen in de omgeving van goede kwaliteit. Want ondanks het feit dat Oosthuizen zelf slechts een bescheiden dorpskern heeft, bent u in slechts enkele minuten in Purmerend, waar u alles kunt halen wat u nodig hebt.

Toekomstplannen gemeente Edam-Volendam.

Het feit dat dit een aantrekkelijke woonomgeving is, is ook de gemeente niet ontgaan. Zij zijn namelijk hard aan het plannen geslagen om nieuwe woonprojecten op te starten. Hierbij houdt men rekening met de veranderende bevolkingssamenstelling, die zich kenmerkt door een steeds groter wordend aantal eenpersoonshuishoudens. Hoewel bij het voorzien van woningen voor deze mensen in eerste instantie naar inbreidingsmogelijkheden wordt gekeken, verschuift de aandacht langzaam maar zeker ook naar uitbreidingsideeën. En dat is nu precies waar het interessant kan worden voor grondbezitters in de omgeving. Als u dus op zoek bent naar een investering voor de lange termijn, is dit uw kans!

Interesse?

Wilt u meer weten over deze kavel in Oosthuizen? Neem dan gerust eens contact met ons op!

 

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel