U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Investeren in landbouwkavels heeft in de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen. Maar wat maakt een kavel nu investeringswaardig? Daar vertellen we u graag wat meer over. Er zijn in grote lijnen drie factoren te onderscheiden die hierbij een rol spelen: locatie, toekomstperspectief en bereikbaarheid. Qua locatie is het vooral belangrijk dat het perceel in de buurt van lokale voorzieningen ligt, het liefst grenzend aan bestaande wijken. Wat het toekomstperspectief betreft kijken we vooral naar de gemeentelijke plannen. Worden er in de komende jaren veel huizen gebouwd, focust men hierbij op in- of uitbreiding, etcetera. Tot slot heeft de bereikbaarheid vooral betrekking op de kwaliteit van de omliggende infrastructuur. Nu lijkt dit alles misschien teveel gevraagd, maar deze interessante kavel in het Noord-Hollandse Landsmeer voldoet aan alle eisen.

Over Landsmeer

Landsmeer is een dorp en gemeente gelegen in de regio Waterland. Deze plaats telt inmiddels zo’n 11.560 inwoners, een stijging van maar liefst 11% ten opzichte van 1996. En dat is ook niet zo gek. Het dorp ligt namelijk op een steenworp afstand van Amsterdam-Noord, vanaf waar alle hoeken van de hoofdstad eenvoudig te bereiken zijn. Het is dan ook niet overdreven om te stellen dat Landsmeer de ideale uitvalsbasis vormt voor mensen die in grote stad hun brood verdienen.

Dit klinkt misschien positief, maar zorgt er tegelijkertijd ook voor dat Landsmeer net zoals vrijwel alle gemeentes in Nederland te kampen heeft met een dreigend woningtekort. Zo blijkt uit de Woonvisie 2018-2024 onder andere dat niet alleen het aantal inwoners, maar ook het aantal huishoudens in de komende jaren nog flink zal stijgen. Om ervoor te zorgen dat er voor iedereen een geschikte woning beschikbaar is, heeft de gemeente besloten om ieder jaar minimaal 100 nieuwe woningen te bouwen. En dat biedt natuurlijk interessante mogelijkheden voor grondbezitters in de omgeving.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze kavel in Landsmeer? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Zwolle 4

Overijssel


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Terneuzen 21

Zeeland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel