U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Investeren in landbouwkavels, is dat nou wel zo verstandig? Als u het ons vraagt, dan is het antwoord een volmondige ‘Ja!’. In Nederland hebben zich in de afgelopen jaren namelijk een aantal belangrijke ontwikkelingen voltrokken, die dit tot een zeer aantrekkelijke investeringsmogelijkheid maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de steeds sneller groeiende bevolking, het enorme woningtekort en natuurlijk de dreigende negatieve spaarrente. Al deze zaken maken het zeker de moeite waard om u eens te verdiepen in het aankopen van een landbouwkavel. Neem om te beginnen bijvoorbeeld een kijkje bij dit perceel in het Noord-Hollandse Haarlem!

Over deze kavel in Haarlem

De hier aangeboden kavel is gelegen aan de Slaperdijkweg in Haarlem en beslaat zo’n 3 hectare aan grond. Er zijn een aantal dingen die dit stuk grond interessant maken voor potentiële investeerders. Wij bespreken ze hier allen kort. Laten we ten eerste kijken naar de algemene gemeentelijke plannen. Uit rapporten van de afgelopen jaren blijkt namelijk dat men in deze regio verwacht dat de groei van het aantal huishoudens voorlopig nog niet af zal nemen. Men gaat uit van een toename van maar liefst 15.000 huishoudens tot 2025 en nog eens 10.000 tot 2040. In de afgelopen jaren zijn om deze reden dan ook al ruim 8.000 nieuwe woningen gebouwd. Dit is echter lang niet genoeg. Daarom heeft de gemeente aangegeven hier in de komende jaren nog enkele duizenden woningen aan toe te willen voegen.

Gunstige locatie

Deze kavel aan de Slaperdijkweg zou een goede plek zijn voor deze toekomstige nieuwbouwprojecten. Met voldoende voorzieningen in zowel Haarlem als Velsen op loopafstand en voldoende ruimte voor een volwaardige wijk, valt er voor projectontwikkelaars weinig te klagen. Daarnaast zit het ook qua bereikbaarheid meer dan goed. Met de N208 om de hoek en ook de A9 binnen een paar minuten rijden, reist u eenvoudig naar omliggende steden en dorpen.

Interesse?

Al met al is dit dus een zeer aantrekkelijk perceel. Hoort u graag meer? Neem dan vooral eens contact met ons op!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel