U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Dit stuk grond in de gemeente Blaricum is een typische kavel die aan alle eisen voldoet van een aantrekkelijke, waardevaste investering. Een goede ligging, gemeentelijke plannen en bereikbaarheid: deze kavel voldoet er allemaal aan. En daar kunt u van profiteren! Meer weten? Lees dan gauw verder.

Over Blaricum

Blaricum is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Hoewel het aantal inwoners sinds 1996 gedurende een lange periode genadeloos bleef dalen, is daar in de afgelopen jaren flink verandering in gekomen. De gemeente is namelijk van 9.094 inwoners in 2014 naar 11.536 in 2020 gegaan. Dat is een stijging van maar liefst 27%!

Ondanks het feit dat deze grote toename natuurlijk een welkome verandering was, heeft dit de woningvoorraad wel onder grote druk gezet. Mede daarom is een van de speerpunten van de Woonvisie 2017-2022 het werken aan een toekomstgerichte woningvoorraad. Dit houdt momenteel in dat men gaat investeren in aantrekkelijke woningen voor jongeren en meer aandacht besteedt aan het uitbreiden van de mogelijkheden voor ouderen. Concreet komt dit neer op zo’n 600 nieuwe woningen.

Grijp uw kans

Als we kijken naar eventuele locaties waar deze nieuwe woningen gebouwd zouden kunnen worden, kan deze kavel een optie zijn. Met het huidige bestemmingsplan mag er nog geen bebouwing plaatsvinden, maar grond wordt schaars. Gelegen net buiten de bestaande bebouwing van Blaricum en Huizen, heeft het de perfecte ligging voor een nieuwbouwwijk. Als we daarbij optellen dat de bestaande voorzieningen om de hoek liggen en er ook op het gebied van (openbaar) vervoer weinig te klagen valt, wordt het plaatje alleen maar beter. Wacht dus niet te lang!

Neem contact met ons op

Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen over deze kavel in Blaricum. Neem dus gerust eens contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Heemskerk 1

Noord-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Baard / Wjelsryp 1

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 13,00 per m2
Bekijk kavel

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel