U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Bij het vaststellen van de waarde van een leegstaand stuk grond, kijken we naar talloze verschillende factoren. Eén van de belangrijkste hiervan is volgens ons het toekomstperspectief van de kavel. Hoe groot is de kans dat men in de toekomst besluit de bestemming te veranderen zodat het land gebruikt kan worden voor woningbouw? Op basis hiervan bepalen we of het kopen van het perceel een investering voor de lange of de korte termijn is. Wat deze landbouwkavel in Tilburg betreft, is daar geen twijfel over mogelijk: we verwachten rendement op de korte termijn. Waarom? Dat vertellen we u hieronder.

Over Tilburg

Het aantal inwoners van Tilburg is in de afgelopen 8 jaar toegenomen met een percentage van 4%. Dit klinkt weinig, maar komt in werkelijkheid neer op maar liefst 9.223 mensen. Daarmee komt het totaal in 2021 op ruim 189.000 te staan. Om al deze nieuwe en natuurlijk ook de huidige bewoners van een geschikte woning te voorzien, is de Noord-Brabantse gemeente flink aan het plannen geslagen.

Het resultaat is de Woonagenda 2020-2025. Hierin benadrukt de commissie dat de betaalbaarheid en de beschikbaarheid van woningen in Tilburg onder grote druk staat. Er moet dus dringend een oplossing komen. Deze oplossing stelt men voor in de vorm van forse uitbreiding. Het doel is om in de komende 4 jaar minstens 1.100 sociale huurwoningen toe te voegen aan de woningvoorraad. Daar komt nog bij dat er een planvoorraad moet komen van nog eens 10.000 woningen. Kortom, er zal in de komende jaren volop gebouwd gaan worden in Tilburg.

Hoe kunt u profiteren?

Dit klinkt natuurlijk allemaal heel mooi, maar hoe kunt u hier nou precies van profiteren? Daar kunnen wij bij helpen. VerkoopUwKavel.nl is namelijk gespecialiseerd in het adviseren van kopers en verkopers van grond. U geeft bij ons uw voorkeuren aan en wij gaan op zoek naar een geschikte kavel. Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust eens contact met ons op.

 

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Zwolle 4

Overijssel


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Terneuzen 21

Zeeland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel