U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Investeren in een veelbelovende kavel in Tilburg

Het investeren van uw spaargeld in een veelbelovende kavel kan een hoop voordelen met zich meebrengen. Het is echter wel belangrijk om u goed te verdiepen in de talloze mogelijkheden. En daar kunnen wij u bij helpen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij deze landbouwgrond in Tilburg!

De voordelen van Tilburg

Tilburg is een stad in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Met bijna 200.000 inwoners is het een van de grotere steden in het zuiden en dat maakt het aantrekkelijk voor projectontwikkelaars. Als we daarbij optellen dat het inwoneraantal al een aantal jaar gestaag stijgt, wordt het alleen nog maar interessanter.

Dit blijkt ook uit de Woonagenda Tilburg 2020-2025. Hierin geeft het bestuur aan dat zowel de betaalbaarheid als de beschikbaarheid van woningen onder grote druk staat. Om deze problemen op te lossen, stelt men zich als doel in de komende jaren maar liefst 1.100 sociale huurwoningen toe te voegen aan de woningvoorraad. En dat is nog niet alles. Een tweede doel is namelijk een planvoorraad te realiseren van nog eens 10.000 woningen. Kortom, er zal in de komende jaren volop gebouwd gaan worden in Tilburg.

Een kavel met een gunstige ligging

Om al deze woningen te kunnen bouwen, moet de gemeente natuurlijk wel voldoende geschikte woningbouwlocaties vinden. Deze kavel aan de Zwaluwsestraat heeft een hoop eigenschappen die de aandacht van de ontwikkelaars zouden kunnen trekken. Zo is de grond gelegen aan de rand van de bestaande bebouwing, ten noordoosten van de stad. Vanwege de nabijheid van de Burgemeester Bechtweg, zijn alle bestaande voorzieningen en omliggende centra prima te bereiken. Tot slot is er meer dan genoeg ruimte voor het bouwen van een complete woonwijk, precies zoals in de Woonagenda wordt beoogd. Al met al is dit een uitgelezen kans voor grondbezitters, op zowel de lange als de korte termijn.

Interesse?

Heeft deze kavel in Tilburg uw interesse gewekt? Neem dan vooral eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Houten 3

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 70,00 per m2
Bekijk kavel

Houten 2

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Waalwijk 1

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 150 m2
  • Prijs per m2 € 65,00 per m2
Bekijk kavel