U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Landbouwgrond in Brabant

De combinatie van lagere spaarrentes en een alsmaar groter wordend woningtekort, zorgt ervoor dat veel mensen zich zijn gaan verdiepen in nieuwe investeringsmogelijkheden: landbouwkavels. Hoewel landbouwkavels in de huidige bestemmingsplannen nog niet gebruikt mogen worden voor het bouwen van nieuwe woningen, kiezen steeds meer gemeentes ervoor hier verandering in te brengen. Er is binnen de bestaande kernen simpelweg niet langer genoeg ruimte om iedereen van een geschikte woning te voorzien. En dat biedt kansen voor grondbezitters. Zo ook in Boxtel.

Waarom Boxtel?

Boxtel is een gemeente met een kleine 26.000 inwoners. Hoewel dit aantal in de afgelopen jaren slechts gestaag gegroeid is, houdt dat de bestuurders niet tegen volop aan het plannen te slaan. Zo zijn er in korte tijd meerdere woningbouwprojecten gestart, waaronder in de directe omgeving van deze kavel. En dat is ook niet zo gek.

Het hier aangeboden stuk grond is namelijk uitstekend bereikbaar. Dit betekent dat u niet alleen binnen no-time in het gezellige centrum van Boxtel bent, maar ook bijvoorbeeld omliggende steden als Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Tilburg om de hoek hebt liggen. Wat wilt u nog meer? En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele locaties in de omgeving waar u heerlijk kunt ontspannen. Denk hierbij bijvoorbeeld over het natuurgebied Kampina, de nabijgelegen monumenten en talloze andere faciliteiten. Dit maakt Boxtel de ideale woonplaats voor alle leeftijdscategorieën.

Kies uw kavel in Boxtel

Al met al heeft dit aantrekkelijke perceel in Boxtel dus genoeg eigenschappen die het tot de droom van elke projectontwikkelaar maakt. En daar kunt u van profiteren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze kavel? Of wilt u liever nog even verder kijken? Het kan allemaal. Neem gerust eens contact met ons en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. We hopen u gauw eens te spreken!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Baard / Wjelsryp 1

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 13,00 per m2
Bekijk kavel

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Terneuzen 21

Zeeland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel