U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Een investeringswaardige landbouwkavel moet aan een aantal eisen voldoen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een goede ligging, een natuurrijke omgeving en aantrekkelijke gemeentelijke toekomstplannen. Deze kavel in de gemeente Oosterhout heeft het allemaal! Benieuwd? Laten we gauw een kijkje nemen.

De uitstekende ligging van Oosterhout

Oosterhout is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Deze regio staat bekend als een van de grootste industriële kernen van het land, met zowel de grens van Duitsland als die van België op een steenworp afstand. En dit is te merken aan de kwaliteit van het wegennetwerk. Net als vrijwel alle kernen in deze omgeving, is ook Oosterhout omringd door talloze snelwegen. Dit zorgt ervoor dat steden als Breda, Tilburg en Eindhoven prima te bereiken zijn. Maar waar gewerkt wordt, is ook ontspanning nodig. Die vinden de locals in De Biesbosch en De Loonse en Drunense Duinen. Kortom, hier profiteert men van de perfecte combinatie van werkgelegenheid en natuur.

Toekomstplannen gemeente Oosterhout

Deze voordelen brengen natuurlijk met zich mee dat veel mensen hier willen wonen. De gemeente Oosterhout telt inmiddels dan ook al ruim 56.000 inwoners en voor al deze mensen moet een geschikte woning worden gevonden. Om het dreigende woningtekort tegen te gaan, is de gemeente druk aan het plannen geslagen. Hoewel men zich momenteel vooral richt op inbreiding, zal er op de langere termijn toch ook zeker gekeken worden naar uitbreidingsmogelijkheden. En dat biedt mogelijkheden voor grondbezitters.

Aantrekkelijke kavel

De hier aangeboden kavel vormt de ideale kans voor projectontwikkelaars. Gelegen in Oosteind, tussen de kernen Dongen en Oosterhout, biedt het meer dan genoeg ruimte voor de bouw van landelijke woningen. Bovendien kan met gemak gebruik worden gemaakt van de bestaande voorzieningen, wat de architecten een hoop kopzorgen zal besparen. Tot slot is het vanwege de omringende natuur de perfecte locatie voor woningen in de huidige stijl: duurzaam, natuurrijk en rustgevend. Wat wilt u nog meer?

Interesse?

Voor meer informatie over deze kavel in Oosterhout, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Heemskerk 1

Noord-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Baard / Wjelsryp 1

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 13,00 per m2
Bekijk kavel

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel