U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Investeren in een kavel in Dongen

Wanneer u gaat investeren in een kavel, zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. Niet elke kavel is namelijk geschikt voor uw specifieke doelen. U moet zich eerst afvragen of u op zoek bent naar rendement op de lange of korte termijn. Het antwoord op die vraag is uw uitgangspunt voor het kiezen van een stuk grond. Laten we eens een kijkje nemen bij deze kavel in Dongen.

Aantrekkelijke landbouwgrond in Dongen

Deze landbouwgrond in het Noord-Brabantse Dongen is zo’n kavel die geschikt is voor rendement op de korte termijn. Dit heeft een aantal redenen. Ten eerste is er in deze gemeente sprake van een aanzienlijke bevolkingsgroei, die volgens de verwachtingen voorlopig nog niet af zal nemen. Er zijn in de afgelopen 25 jaar ruim 4.500 inwoners bijgekomen. Een stijging van maar liefst 21%.

Om zowel de nieuwe als de bestaande inwoners van een geschikte woning te voorzien, is de gemeente druk aan het plannen geslagen. Er wordt ingezet op zowel inbreiding als uitbreiding. Dit houdt in dat men binnen de bestaande kernen gaat kijken of woningen vernieuwd of aangepast kunnen worden, alsook of er daar ruimte is voor nieuwe woningen. Daarnaast blijkt uit het Woningbouwprogramma 2020-2030 dat er enkele locaties aangewezen zullen worden waar in de komende 10 jaar zo’n 800 nieuwe huizen worden gebouwd. En dan hebben we het nog niet eens over de 130 woningen waarvoor de plannen nog niet concreet zijn. Al met al biedt Dongen voor (toekomstige) grondbezitters dus oneindig veel mogelijkheden.

Een kavel aan de Vierbundelsweg

Dit specifieke stuk grond bevindt zich aan de Vierbundelsweg in Dongen. Aangezien dit een provinciale weg is, valt er niks te klagen over de bereikbaarheid. De verschillende dorpscentra in de omgeving zijn gemakkelijk te bereiken en ook  Tilburg ligt om de hoek. Bovendien ligt de kavel net buiten de bestaande bebouwing. Dit maakt het tot de ideale locatie voor de uitbreidingsplannen van de gemeente. Kortom, genoeg redenen om uw slag te slaan!

Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze kavel? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Houten 3

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 70,00 per m2
Bekijk kavel

Houten 2

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Waalwijk 1

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 150 m2
  • Prijs per m2 € 65,00 per m2
Bekijk kavel