U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

U bent vast en zeker op deze pagina beland omdat u geïnteresseerd bent in het investeren in een landbouwkavel. Goed plan! Steeds meer particulieren kiezen ervoor hun spaargeld van de bank te halen en te investeren. Het investeren in een kavel is echter niet iets wat u zomaar doet. Er zijn verschillende factoren waar u rekening mee moet houden voordat u uw keuze kunt maken. En daar kunnen wij van VerkoopUwKavel.nl mee helpen. Wij begeleiden u in elke stap van het proces en hebben een uitgebreid aanbod van kavels in alle Nederlandse provincies. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij deze interessante kavel in Oudenbosch. Wij vertellen u graag meer.

Over Oudenbosch

Oudenbosch is een plaats in de Noord-Brabantse gemeente Halderberge. Het dorp staat vooral bekend om de eeuwenoude Basiliek van de Heilige Agatha en Barbara en trekt vooral in de zomermaanden dan ook veel bezoekers. Gelegen in de buurt van enkele grotere steden, zoals Breda, Dordrecht en het Belgische Antwerpen, is het daarnaast een populaire uitvalsbasis voor werkenden. En dat blijkt ook uit het aantal inwoners. Dat is namelijk in de afgelopen jaren gestaag gestegen naar ruim 13.500 inwoners in 2022.

Toekomstplannen Oudenbosch

Om al deze inwoners een geschikte woningen te kunnen bieden, is de gemeente in de Woonvisie 2021-2025 aan de gang gegaan met het uitwerken van een oplossing. Hierbij wordt ingezet op een toevoeging van 600 tot 900 woningen aan de huidige voorraad, wat neerkomt op een toename van 4 tot 7%. Hoewel er gekeken wordt op het bouwen binnen bestaande wijken, zullen er ook nieuwe bouwlocaties moeten worden gevonden. En dat kan zeer interessant zijn voor grondbezitters in de omgeving.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze interessante landbouwkavel in het Brabantse Oudenbosch? Neem dan eens contact met ons op en ontdek uw mogelijkheden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel