U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Investeren in een landbouwkavel

Percelen beschikbaar van 715m2 en 2x 400m2.

Landbouwkavels vormen voor veel mensen een interessante investeringsmogelijkheid. Of u nu op zoek bent naar rendement op de lange of korte termijn, er is altijd wel een kavel die hier geschikt voor is. Bovendien is het steeds minder aantrekkelijk om uw spaargeld op de bank te zetten. Voor u het weet betaalt u een negatieve spaarrente. En dat is natuurlijk zonde. Neem dus vooral eens een kijkje bij ons aanbod. Misschien is een van deze percelen in Nuenen wel iets voor u!

Zeer aantrekkelijke locatie in Nuenen

Qua locatie valt er in Nuenen heel weinig te klagen. Het ligt op slechts een paar minuten afstand van Eindhoven, wat het de perfecte uitvalsbasis maakt voor iedereen die zijn brood verdient in de grote stad. Wanneer we kijken naar de locatie van onze kavels in Nuenen, zien we meteen dat ook deze zeer aantrekkelijk zijn. Ze bevinden zich aan de rand van Nuenen-Oost, gelegen tussen de bestaande bebouwing en de Papenvoortsche Heide. En dat is interessant als we kijken naar de toekomstplannen van de gemeente.

Uit het Programma Wonen van begin 2020 blijkt namelijk dat men het woningaanbod in Nuenen de komende jaren beter wil laten aansluiten op de woningvraag. Hierbij wordt onder andere meer aandacht besteed aan het realiseren van geschikte woningen voor starters en kleinere huishoudens, alsook betaalbare  huurhuizen in de sociale en vrije sector. Deze doelen worden deels bereikt door verbetering van de bestaande woningen en deels door nieuwe woningen te bouwen in buitengebieden. En dat is nu precies wat Nuenen zo interessant maakt voor grondbezitters.

Wilt u meer weten?

Heeft u interesse in één van deze kavels, maar wilt u graag meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Of bent u benieuwd naar andere mogelijkheden? Neem dan vooral eens contact met ons op! We vertellen u graag meer over onze werkwijze.

 

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Houten 3

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 70,00 per m2
Bekijk kavel

Houten 2

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Waalwijk 1

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 150 m2
  • Prijs per m2 € 65,00 per m2
Bekijk kavel