U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Etten-Leur is een plaats en gemeente in de provincie Noord-Brabant gelegen tussen grote steden als Breda en Roosendaal. Het heeft een leuk stadshart met een winkelcentrum, diverse horecagelegenheden en culturele instellingen. En mocht u toch naar meer op zoek zijn, dan bent u in een mum van tijd in Breda met al haar voorzieningen.

De groei van Etten-Leur

De gemeente Etten-Leur stelt in haar structuurvisie dat we momenteel leven in een tijd van culturele verscheidenheid en in een samenleving die aan het veranderen is. Zij wil hier zo goed mogelijk op inspelen door te investeren in de veranderingen die nodig zijn, maar met lijfsbehoud van de leefbaarheid in en rondom het dorp en de functie die Etten-Leur in de regio vervult.

De gemeente streeft ernaar om in de komende jaren uit te groeien tot een dorp met rond de 50.000 inwoners. Dit heeft consequenties voor wonen en werken. Er zal hoogstwaarschijnlijk een verdere verstedelijking plaatsvinden. Wil de gemeente voorzien in de woon- en werkbehoeften van haar inwoners, zal er bijvoorbeeld in woningbouw moeten worden geïnvesteerd. Ook het industriegebied Vosdonk zal eventueel in de toekomst uitgebreid moeten worden om het voor bedrijven aantrekkelijk te houden en maken om zich daar te vestigen.

Dit maakt dat investeren in een kavel in deze regio aantrekkelijk kan zijn. Het stuk landbouwgrond, gelegen aan de Hoevenseweg, heeft namelijk een gunstige ligging. Het bevindt zich namelijk naast het industrieterrein Vosdonk en ook nabij een woonwijk. Met de snelweg A58 als grens aan de zuidkant van het dorp, is het aannemelijker dat er richting het noorden, waar de kavel zich bevindt, zal worden uitgebreid. Hoewel het niet zeker is dat het bestemmingsplan van dit stuk grond zal wijzigen, wordt grond in heel Nederland steeds schaarser.

Onze werkwijze

Wij van verkoopuwkavel.nl staan voor iedereen klaar die de intentie of interesse heeft om grond te verkopen of aan te kopen. Dit doen wij door u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen en het gehele proces op ons te nemen. Heeft u interesse in deze kavel of heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel