U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Boxmeer is een dorp in de gelijknamige gemeente in de provincie Noord-Brabant en een steenworp afstand van de Duitse grens. Met haar ruim 12.000 inwoners is het de hoofdplaats van de gemeente. Het dorp en de omgeving hebben kennen een lange en rijke geschiedenis en dit is dan ook nog aan de monumentale panden te zien.

Waarom deze kavel in Boxmeer zo kansrijk is!

Het gaat hier om een perceel van 500 m² landbouwgrond gelegen aan de Pesch in Boxmeer. Het is een stuk landbouwgrond dat gelegen is aan de dorpskern van Vortum-Mullem in een landelijke omgeving. Maar plaatsen zoals Venray en Nijmegen zijn ook goed bereikbaar vanuit het dorp via de A73. Daarnaast is Boxmeer en de regio ook via het water, per spoor en via luchtverkeer goed te bereiken. Het bevindt zich namelijk aan de Maas en nabij luchthaven Weeze (Duitsland). Een uitstekende plek voor bedrijven om zich dus in deze regio te vestigen. Dit houdt in dat er kansen liggen voor mensen met stukken grond in de buurt. Boxmeer heeft een groot bedrijventerrein, maar als zij wil groeien zal er toch in de toekomst meer ruimte gezocht moeten worden om nieuwe bedrijven een plek te kunnen geven om zich te vestigen. Investeren in landbouwgrond heeft potentie, omdat het bestemmingsplan kan veranderen.

Werkwijze en contact

Het kopen van een kavel doet u meestal met een langetermijnvisie. Grond is namelijk waardevast en biedt meer zekerheid voor de toekomst dan een investering in bijvoorbeeld de aandelenmarkt. Wij van Verkoopuwkavel.nl staan bekend om onze eerlijke en open manier van werken. Wij adviseren of het het beste is om uw stuk (landbouw)grond nog een aantal jaar aan te houden of juist te verkopen voor realistische prijs. Wij werken dan ook samen met verschillende partijen om de beste dienstverlening te kunnen leveren.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!

 

 

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel