U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Een landbouwkavel kopen, dat is niet niks. Toch heeft deze manier van investeren in de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen. Dat heeft vooral te maken met het feit dat Nederland kampt met een steeds groter wordend woningtekort. Er zullen dus een hoop nieuwe woningen moeten worden gebouwd om aan de behoeftes van de bevolking te blijven voldoen en daar kunnen (toekomstige) grondbezitters van profiteren. Zo ook in het prachtige Bavel!

Ambitieuze toekomstplannen in Bavel

Deze kavel van 500 M2 bevindt zich in het dorpje Bavel, gelegen in de Noord-Brabantse gemeente Breda. Net als vele andere gemeentes in Nederland, heeft men ook hier te maken met een enorm snel groeiende bevolking. De woningvoorraad wordt met de dag kleiner en steeds meer mensen hebben moeite een geschikte woning te vinden. Hoewel dit natuurlijk niet heel positief klinkt, biedt het wel mogelijkheden voor grondbezitters in de omgeving. De gemeente Breda heeft namelijk aangegeven bereid te zijn bestemmingsplannen te wijzigen, om zo voldoende grond vrij te maken voor grote nieuwbouwprojecten.

Gunstige locatie

Het feit dat de gemeente Breda op zoek is naar onbebouwde grond, klinkt al veelbelovend. Met de zeer interessante locatie van deze kavel, doen we daar echter nog een schepje bovenop. Het perceel grenst namelijk direct aan de recent afgeronde nieuwbouwwijk Eikberg en maakt deel uit van het zoekgebied voor stedelijke ontwikkeling. Dit is een gebied dat is aangewezen als potentiële locatie voor nieuwe ontwikkelingen, mits deze voldoende gemotiveerd zijn en het een landschap een impuls geven. Als we daar aan toevoegen dat de gemeente Breda heeft aangegeven in gesprek te willen gaan met eigenaren van grond aan de Eikberg in Bavel, is duidelijk dat we hier over een zeer kansrijk perceel spreken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze aantrekkelijke kavel in Bavel? Neem dan gauw contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Rijpwetering 1

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 6932 m2
  • Prijs per m2 € 12,50 per m2
Bekijk kavel

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel