U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Investering in een landbouwkavel is iets wat steeds meer mensen zien als een goede manier om een spaarpotje voor de toekomst op te bouwen. Het is echter niet iets wat u zomaar even doet. Er zijn talloze factoren die een rol spelen bij het bepalen van de waarde van een landbouwkavel. Deze factoren hebben zowel betrekking op uw persoonlijke voorkeuren als gebeurtenissen waar u geen invloed op heeft. Om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt, is het geen slecht idee om hulp in te schakelen van de professionals van VerkoopUwKavel.nl. Wij vertellen u graag meer over ons aanbod, zoals bijvoorbeeld deze prachtige kavel in het Limburgse Heythuysen.

Een landbouwkavel in Heythuysen

Heythuysen is een klein dorpje in de Limburgse gemeente Leudal. Met een kleine 7.000 inwoners is het een heerlijke, rustige plek, omringd door prachtige natuurgebieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Nationaal Park De Groote Peel in het noorden, Nationaal Park Hoge Kempen in het zuiden en de rivier de Maas die ten oosten van Heythuysen langs de Duitse grens kronkelt. Wanneer u dit zo allemaal hoort, is het misschien niet gek dat Leudal als een van de weinige Zuid-Nederlandse gemeentes in de afgelopen jaren een kleine groei aan inwoners heeft gezien.

Toekomstplannen Midden-Limburg

Bij het investeren in een landbouwkavel is het ook van belang te kijken naar de toekomstplannen in de regio. Wat dat betreft valt er in Heythuysen weinig te klagen. Volgens de Structuurvisie Wonen Midden-Limburg 2022 blijkt namelijk dat men in de komende jaren inzet op een uitbreiding van de woningvoorraad. Hierbij wordt vooral gekeken naar het bouwen van nieuwe huurwoningen, passend bij de behoeftes van de bestaande bevolking. Dit alles biedt uiteraard mogelijkheden voor grondbezitters in de omgeving. Laat deze kans dus niet aan u voorbijgaan.

Interesse?

Heeft de bovenstaande informatie uw interesse gewekt? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel