U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Voor wie op zoek is naar een waardevaste landbouwkavel, is dit perceel in het Groningse Oude Pekela zeker het overwegen waard. Dit middelgrote dorpje in de gemeente Pekela biedt namelijk interessante mogelijkheden voor (toekomstige) grondbezitters. Van de aantrekkelijke locatie tot aan de ambitieuze toekomstplannen van de gemeente, hier vindt u het allemaal. Meer weten? Lees dan verder.

De gunstige ligging van Oude Pekela

Oude Pekela ligt in het oosten van de provincie Groningen, vlakbij de A7 en de Duitse grens. Door de vele verbindingswegen die dit dorp omringen, zijn alle grote steden in de omgeving prima te bereiken. Een dagje shoppen bij de oosterburen? Geen probleem! Werken in de provinciale hoofdstad? Ook dat kan makkelijk vanaf deze locatie. Kortom, qua ligging valt er weinig te klagen.

Als we vervolgens inzoomen op de specifieke locatie van deze kavel, blijkt ook deze zeer gunstig te zijn. De grond ligt namelijk ten zuiden van het Pekelerhoofddiep, het kanaal dat dwars door het dorp loopt. Boven dit water bevinden zich de oudere wijken alsook het winkelcentrum, voorzien van onder andere een Jumbo, Aldi en Action. Het gebied onder het water heeft in de afgelopen jaren steeds meer de interesse van projectontwikkelaars gewekt. En dat is met het oog op de 156 woningen die men volgens de Woonvisie 2019-2023 wil bouwen zeer interessant voor grondbezitters.

Keuzestress?

Het investeren in een landbouwkavel is natuurlijk niet iets wat u zomaar doet. Er zijn talloze opties en er zijn een hoop dingen die u mee moet laten wegen in uw keuze. Hulp nodig? Wij zijn staan altijd voor u klaar. Met onze kennis van de markt en de verschillende percelen die we aanbieden, helpen wij u de beste keuze te maken. Zoals bijvoorbeeld deze kavel in Oude Pekela. Wilt u hier graag meer over weten of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel