U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Het investeren in een landbouwkavel is een grote stap die u niet zomaar kunt zetten. Het is belangrijk goed af te wegen wat u precies uit de investering wilt halen. Bent u op zoek naar rendement op de korte of lange termijn? Hoeveel rendement kunt u verwachten op basis van de eigenschappen van een kavel? Waar wilt u überhaupt gaan zoeken? Dit zijn allemaal punten die u het beste met een expert kunt bespreken, zoals het team van VerkoopUwKavel.nl. Wij hebben alle kennis in huis om u te helpen het meeste uit uw geld te halen. Neem dus gerust alvast een kijkje bij ons uitgebreide aanbod, zoals bijvoorbeeld deze aantrekkelijke kavel in Zuidhorn.

Over Zuidhorn

Zuidhorn is een plaats in de provincie Groningen. Met ruim 8.000 inwoners is het een van de grotere dorpen in de gemeente Westerkwartier, waar het sinds 2019 deel van uitmaakt. Uit de cijfers van dorpen in de omgeving blijkt een aanzienlijke groei in het aantal inwoners. Dat zegt veel over de kwaliteit van het woonklimaat, maar zorgt ook voor problemen. Voor al deze inwoners moet namelijk een geschikte woning worden gevonden en dat is niet altijd even makkelijk. Daarom is men al enkele jaren hard aan het werk om de woningvoorraad aan te vullen door middel van zowel in- als uitbreiding. En dat is nu precies waar de kansen liggen voor lokale grondbezitters!

Kavel aan de Fanerweg

De specifieke kavel die we hier aanbieden is gelegen aan de Fanerweg in Zuidhorn. Deze weg vormt namelijk de zuidelijke grens van Zuidhorn en dient als verbindingsweg tussen het dorp en de nabijgelegen N355. Vanaf hier zijn zowel de omliggende dorpen als de stad Groningen zeer goed te bereiken. Daarnaast is het een groot voordeel dat deze kavel dicht bij de bestaande bebouwing ligt. Dit is aantrekkelijk voor projectontwikkelaars, omdat er op deze manier handig gebruik kan worden gemaakt van bestaande faciliteiten, zoals infrastructuur, winkels en andere voorzieningen. Een aantrekkelijke stuk grond dus!

Contact

Meer weten over deze kavel? Neem dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel