U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Investeer in agrarische grond

Nu steeds meer gemeentes op zoek gaan naar onbebouwd land en de spaarrentes met het jaar lager worden, is het een goed idee om uw geld te investeren in agrarische grond. Profiteer van de toenemende bevolkingsgroei en het dreigende woningtekort in Nederland en bouw tegelijkertijd een waardevast spaarpotje op voor uzelf of uw kinderen. Wij kunnen u helpen de ideale kavel te vinden, wat uw eisen ook zijn. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar agrarische grond in een goed bereikbaar gebied met een aantrekkelijke woonvisie? Dan is dit perceel in Steenderen misschien wel iets voor u.

Ambitieuze woonvisie

Steenderen is een klein dorpje in de gemeente Bronckhorst. Met haar ruim 36.000 inwoners is dit de grootste plattelandsgemeente van Nederland. Bronckhorst staat bekend om haar landelijke en natuurrijke omgeving met talloze aantrekkelijke eigenschappen. Er is meer dan voldoende werkgelegenheid en ook qua vrijetijdsvoorzieningen valt er weinig te klagen. De gemeente heeft in de afgelopen tien jaar dan ook een groei in het aantal huishoudens meegemaakt, wat de woningvoorraad langzaamaan steeds verder onder druk zet. Hoewel er getalsmatig voldoende woningen zijn, sluiten deze niet overal even goed aan op de woonbehoefte.

Om het dreigende woningtekort tegen te gaan, is er in de Woonvisie 2019-2025 dan ook besloten dat er in Bronckhorst ongeveer 400 nieuwe woningen zullen worden gebouwd. Hoewel de gemeente de voorkeur geeft aan het bouwen van huizen in de grotere kernen, wordt er in de woonvisie erkend dat er ook in de buitengebieden behoefte is aan nieuwe woningen. De focus ligt hier voornamelijk op het bouwen van duurzame en betaalbare woningen voor starters en senioren. Om deze plannen werkelijkheid te maken, moet de gemeente echter wel op zoek naar geschikte landbouwgrond en dat is wat deze omgeving zo interessant maakt voor grondbezitters.

Iets voor u?

Bent u geïnteresseerd in deze kavel? Neem dan gauw contact met ons op.

Het gaat om een perceel van 500 M2 landbouwgrond gelegen aan de J.F Oltmansstraat.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Houten 3

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 70,00 per m2
Bekijk kavel

Houten 2

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Waalwijk 1

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 150 m2
  • Prijs per m2 € 65,00 per m2
Bekijk kavel