U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Waar Huizum vroeger een een zelfstandig dorp was, is het later bij Leeuwarden betrokken en is het tegenwoordig een woonwijk in die stad. Leeuwarden is één van de oudste steden van Noord-Nederland en heeft nu ongeveer 94.000 inwoners. Doordat grote bedrijven hier een hoofd- of regiokantoor gevestigd hebben, biedt de stad veel arbeidsplaatsen. Het zijn voornamelijk bedrijven in de financiële en zakelijke dienstverlening.

Interessante omgeving en goed bereikbaar

De kavel bevindt zich nabij de Wergeasterdyk. Dit is gelegen aan de zuidkant van Leeuwarden, praktisch aan de N-31 en ook de A-32 is op een steenworp afstand. De infrastructuur in de regio is goed geregeld en dat maakt de plaats en het perceel zeer goed bereikbaar.

Het perceel ligt in het zogeheten De Zuidlanden. In de structuurvisie van 2011 laat de gemeente Leeuwarden weten grootse plannen met dit gebied te hebben. De plannen zijn om hier in 15 à 20 jaar tijd woningen, kantoren en bedrijven, (commerciële) voorzieningen en een station te realiseren. Het moet een nieuwe wijk worden met een geheel eigen identiteit. Ze wil hiermee het vestigingsklimaat voor de dienstensector verbeteren en mensen met midden- en hogere inkomens weer aan de stad binden.

Grond is waardevast en dat maakt investeren in deze kavel relatief veilig. Tegenwoordig wordt er weinig tot geen rente gegeven voor geld dat op de spaarrekening staat, dus investeren in grond kan een goed alternatief zijn. De plannen van de gemeente Leeuwarden laten ook zien dat grond in de regio steeds schaarser wordt.

Meer weten over deze kavel in Huizum?

Bent u geïnteresseerd in dit stuk landbouwgrond of wilt u graag meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij het ontzorgen van de klant centraal staat. Daarnaast vertellen wij u graag over de diverse mogelijkheden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Oosterwolde 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 22,50 per m2
Bekijk kavel

Hoogezand 12

Groningen


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs per m2 € 19,00 per m2
Bekijk kavel

Oss 7

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 300 m2
  • Prijs per m2 € 49,00 per m2
Bekijk kavel