U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Een aantrekkelijke landbouwkavel heeft drie belangrijke eigenschappen: gunstige ligging, interessante toekomstplannen en genoeg ruimte om deze plannen tot werkelijkheid te brengen. Deze kavel in Oosterwolde scoort goed op elk van deze punten. Interesse? Lees dan gauw verder.

Over Oosterwolde

Oosterwolde is een middelgroot dorp in het oosten van Friesland. De plaats heeft ruim 9.600 inwoners, wat een daling is ten opzichte van voorgaande jaren. Nu lijkt dit misschien niet heel voordelig, maar gezien de toekomstplannen van de gemeente Ooststellingwerf, is de realiteit een stuk gunstiger dan verwacht. Men heeft zich namelijk tot doel gesteld deze leegloop tegen te gaan en de toekomstplannen richten zich voornamelijk op Oosterwolde.

Uit de Woonvisie 2017-2022 blijkt dat Oosterwolde één van de drie kerndorpen van de gemeente is. Hierdoor heeft de afname van de woningbehoefte geen invloed op de nieuwbouwplannen in deze omgeving. Sterker nog, alle plannen worden gereserveerd voor deze drie dorpen. Dit betekent dat er in de nabije toekomst enkele projecten worden gestart om de woningvoorraad aan te vullen. Momenteel is de gemeente dan ook hard op zoek naar geschikte grond om dit te realiseren.

Gunstige ligging

Oosterwolde heeft een zeer gunstige ligging. Zo vindt u onder andere Drachten, Assen en Heerenveen op slechts een half uur rijden en zorgen de verschillende N-wegen voor een goede verbinding. Als we verder inzoomen op de locatie van deze kavel, blijkt ook dat daar weinig te klagen valt. Gelegen aan de rand van de bestaande bebouwing, met genoeg ruimte voor een grote nieuwbouwwijk, is dit de droom van iedere projectontwikkelaar. Wat wilt u nog meer?

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze kavel? Of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Oosterwolde 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 22,50 per m2
Bekijk kavel

Hoogezand 12

Groningen


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs per m2 € 19,00 per m2
Bekijk kavel

Oss 7

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 300 m2
  • Prijs per m2 € 49,00 per m2
Bekijk kavel