U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Zweeloo is een dorp in Drenthe gelegen tussen steden als Emmen en Hoogeveen. Het is een klein dorp dat valt onder de gemeente Coevorden en telt ongeveer 350 inwoners. Het is van oorsprong een dorp dat gericht was op de landbouw en er zijn aan de zuidkant van Zweeloo en, het naastgelegen Aalden, nog steeds Saksische boerderijen te bewonderen. Door een groot vakantiepark en een golfbaan is Zweeloo sterk ingesteld op het toerisme.

Waarom deze kavel in Zweeloo?

Het perceel wat wij hier aanbieden is gelegen aan de Molenwijk te Zweeloo. Het bevindt zich aan de zuidwestkant van het dorp Aalden en ligt tussen de twee woonkernen van Aalden en Meppen in. De gemeente heeft de woonbebouwing geconcentreerd in kernen als wel verspreid over het landelijk gebied. Door veranderingen in bestemmingsplannen is er een omslag geweest van agrarische bebouwing en hebben deze stukken grond nu wonen als hoofddoel gekregen. Dit maakt investeren in een perceel in Zweeloo interessant. Hoewel dit geen garantie geeft voor dit perceel, zien we wel dat grond in de buurt schaarser wordt. Daarnaast zet de gemeente vors in op toerisme en om de toeristen in hun belangen te voorzien, is er op den duur misschien ook meer ruimte nodig om verblijven te creëren voor deze mensen.

Tevens is de infrastructuur in de regio goed geregeld. Door verschillende N-wegen staat het dorp in goede verbinding met de steden om zich heen en zijn voorzieningen als scholen, winkelcentra en horeca allemaal binnen handbereik.

Wilt u deze grond kopen?

Bent u geïnteresseerd in dit stuk landbouwgrond of wilt u graag meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij het ontzorgen van de klant centraal staat. Wij werken bijvoorbeeld samen met vaste partijen die ons op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in de regio. Daarnaast kunt u als klant van VerkoopuwKavel.nl intensieve advisering en begeleiding verwachten. Ook vertellen wij u graag over de diverse mogelijkheden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Houten 3

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 70,00 per m2
Bekijk kavel

Houten 2

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Waalwijk 1

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 150 m2
  • Prijs per m2 € 65,00 per m2
Bekijk kavel