U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Een investeringswaardige kavel heeft drie belangrijke eigenschappen: aantrekkelijke ligging, goede bereikbaarheid en interessante lokale toekomstplannen. Uiteraard kan een stuk grond niet altijd op al deze punten perfect scoren, maar er dient minstens een goede balans te zijn. Dat is bij deze kavel in het Drentse Vries zeker het geval! Meer weten? Lees dan gauw verder.

Waarom Vries?

Vries is een dorpje in Drenthe, gelegen halverwege tussen twee hoofdsteden: Groningen en Assen. Dit maakt het ook meteen tot een aantrekkelijke uitvalsbasis voor mensen die in de grote stad werken, maar aan het einde van de dag graag aan de drukte ontsnappen. De infrastructuur is bovendien uitstekend geregeld. Of u nu met de fiets, de auto of het openbaar vervoer reist, er valt weinig te klagen. En daarmee hebben we de eerste van de drie belangrijke eigenschappen van een kavel al afgevinkt.

Een kavel aan de Nieuwe Stukken in Vries

Wanneer we vervolgens iets verder inzoomen op de specifieke kavel, blijkt alleen maar meer waarom dit een interessante aankoop kan zijn. De grond is namelijk gelegen aan de Nieuwe Stukken in Vries, een groot plangebied van de gemeente waar men al enkele jaren bezig is met het bouwen van nieuwbouwwoningen. Met 500 m² aan onaangeraakte grond, is er hier voldoende ruimte voor eventuele toekomstige plannen.

Toekomstplannen gemeente Tynaarlo

En die toekomstplannen zijn er. De gemeente Tynaarlo heeft in de Woonvisie 2022 – 2027 namelijk vastgelegd tot 2030 enkele honderden nieuwe woningen te gaan bouwen. Hierbij gaat het om onder meer levensloopbestendige woningen, rijtjeshuizen en  twee-onder-één-kap-woningen: voor ieder wat wils dus. Dit biedt vanzelfsprekend mogelijkheden voor grondbezitters in de omgeving. Wel is het belangrijk te onthouden dat landbouwkavels op dit moment nog niet gebruikt mogen worden voor woningbouw. Hiervoor zal het bestemmingsplan gewijzigd moeten worden.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze kavel in Vries? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over uw mogelijkheden!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel