U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Bent u op zoek naar een kansrijke mogelijkheid in een landelijke omgeving? VerkoopUwKavel.nl biedt diverse kavels te koop aan in het mooie dorp Vries, gelegen in de gemeente Tynaarlo. De gemeente heeft ambitieuze plannen voor de ontwikkeling van nieuwe woningen, wat interessante mogelijkheden biedt voor mensen die op zoek zijn naar een mooie plek om te wonen of te werken.

Over Vries

Vries is een sfeervol dorpje gelegen in het prachtige Drentse landschap en behoort tot de gemeente Tynaarlo. Dankzij de gunstige ligging aan de A28, tussen de steden Groningen en Assen, is Vries een perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar rust en ruimte in combinatie met goede bereikbaarheid. Het dorp biedt tal van mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers, zoals schitterende natuurroutes en historische bezienswaardigheden zoals de beroemde hunebedden en eeuwenoude gebouwen. Een ideale locatie voor wie wil genieten van al het moois dat Drenthe te bieden heeft.

Ons team van deskundige medewerkers staat voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de ideale kavel die perfect aansluit op uw wensen en behoeften. Vries biedt namelijk niet alleen een prachtige omgeving om te wonen en te werken, maar ook interessante mogelijkheden om te ondernemen. Ontdek de rustige en groene omgeving, omringd door prachtige natuur en historische bezienswaardigheden. Bijvoorbeeld, als u geïnteresseerd bent in landbouwgrond, dan is wellicht dit perceel van 4000 m2 in Vries interessant voor u. Onze medewerkers kunnen u hierover meer informatie geven en u adviseren over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Interesse?

Heeft u interesse in dit perceel van 4000 m2 landbouwgrond gelegen in Vries? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de kansrijke mogelijkheden die Vries te bieden heeft en ontdek hoe u kunt profiteren van deze prachtige omgeving.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Zwolle 4

Overijssel


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Terneuzen 21

Zeeland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel