U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Negatieve spaarrentes, een krappe woningmarkt en een alsmaar groeiend inwoneraantal: dat is het ideale recept voor een waardevaste investering in landbouwkavels. Steeds meer Nederlandse gemeentes zijn namelijk op zoek naar geschikte, onbebouwde grond voor groot- en kleinschalige nieuwbouwprojecten en daar kunt u van profiteren. Wij van VerkoopUwKavel.nl helpen u graag bij het vinden van het perfecte perceel dat aansluit op uw investeringswensen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij deze interessante kavel in het Drentse Vries.

Over Vries

Vries is een klein dorpje in de Drentse gemeente Tynaarlo. Gelegen aan de A28 met de stad Groningen in het noorden en Assen in het zuiden, is het de ideale plek voor iedereen die graag in een goed bereikbare, landelijke omgeving woont. En landelijk, dat is het. Hier geniet u onder andere van prachtige wandel- en fietsroutes en ook qua historische bezienswaardigheden is er genoeg te beleven. Denk bijvoorbeeld aan de beroemde hunebedden of de eeuwenoude gebouwen die in de regio te vinden zijn.

Hoewel dit allemaal bijdraagt aan een prettig woonklimaat, is het mogelijk nog niet genoeg om u te overtuigen van de investeringswaardigheid van deze kavel. Echter zal de Woonvisie 2022-2027 daar waarschijnlijk wel verandering in brengen. Hierin heeft het bestuur namelijk vastgesteld hoog in te zetten op het uitbreiden van de huidige woningvoorraad. Men hoopt in de komende vijf jaar tientallen nieuwe woningen te kunnen bouwen in alle soorten en maten: huur, koop, vrijstaand, levensloopbestendig, et cetera. En dat biedt natuurlijk interessante mogelijkheden voor grondbezitters in de omgeving. Bent u dus klaar om deze investeringskans met beide handen aan te grijpen? Dan is deze kavel misschien wel perfect voor u.

Interesse?

Wilt u meer weten over deze kavel? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij vertellen u graag alles wat u moet weten over het investeren in een landbouwkavel en wat u moet doen om deze droom werkelijkheid te laten worden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Houten 3

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 70,00 per m2
Bekijk kavel

Houten 2

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Waalwijk 1

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 150 m2
  • Prijs per m2 € 65,00 per m2
Bekijk kavel