Informatie aanvragen

Aantrekkelijk perceel in ‘s-Gravendeel

Investeren in een landbouwkavel

Voor iedereen die op zoek is naar een waardevaste investering, zijn landbouwkavels een zeer aantrekkelijke optie. Het kopen van een perceel brengt namelijk een aantal interessante voordelen met zich mee. De belangrijkste hiervan is dat u helemaal zelf kunt bepalen waar u uiteindelijk voor gaat. Er zijn namelijk kavels waarbij u binnen korte tijd op rendement kunt rekenen. Bij andere stukken grond kan dit langer duren. Het ligt er dus maar net aan waar u naar op zoek bent. Wilt u snel geld verdienen of een spaarpotje opbouwen voor uw kleinkinderen? Vooral in het laatste geval is deze landbouwgrond in ’s-Gravendeel zeer aantrekkelijk.

Wat u moet weten over ’s-Gravendeel

’s-Gravendeel is een voormalige gemeente in de provincie Zuid-Holland. De plaats telt momenteel zo’n 8.900 inwoners en dit aantal is in de afgelopen jaren vrijwel niet veranderd. Dat is dan ook de reden dat dit misschien niet de beste keuze is als u graag op de korte termijn wilt profiteren van uw investering. Op de lange termijn valt er echter veel te zeggen voor deze aankoop. Daar vertellen we u hieronder graag meer over.

Eén van de dingen die deze landbouwgrond zo aantrekkelijk maakt, is het feit dat het naburige perceel aan de oostkant door de provincie al is aangewezen als mogelijke uitbreidingslocatie. Men ziet deze omgeving als de ideale plek voor een nieuwe woonwijk. Dit komt mede door de gunstige ligging ten opzichte van de bestaande kern van ’s-Gravendeel. Ook de goede bereikbaarheid middels de provinciale weg N217 speelt een rol. Volgens de plannen worden hier in de komende jaren zo’n 150 tot 250 nieuwe woningen gebouwd.

Grijp uw kans

Al met al biedt deze landbouwgrond in ‘s-Gravendeel een hoop mogelijkheden. Interesse? Neem dan snel contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 1250 m²
Prijs: €notk k.k.
Provincie: Zuid-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.