Informatie aanvragen

Veelbelovende landbouwgrond in Amsterdam

Investeren in Amsterdamse landbouwgrond

We horen het bijna dagelijks op het nieuws: Nederland wordt steeds voller. En dat heeft natuurlijk een enorme impact op de woningvoorraad. Vooral in de Randstad wordt het tekort steeds groter en dan met name in de hoofdstad. Het aantal inwoners van Amsterdam is in de afgelopen 10 jaar met bijna 15% gestegen. Dat is een toename van ruim 150.000 mensen. En zijn dus dringend meer huizen nodig. Zo veel zelfs dat projectontwikkelaars steeds vaker buiten de ring gaan kijken. En dat is wat dit perceel zo aantrekkelijk maakt. Interesse? Lees dan gauw verder.

Een perceel aan de Liergouw in Amsterdam

Hier vertellen we u kort iets meer over wat deze kavel nu eigenlijk zo aantrekkelijk maakt. De grond ligt net voorbij de A10, in het landelijke gebied tussen Ransdorp en Durgerdam. Dat betekent dat zowel het centrum als de omliggende infrastructuur zeer goed bereikbaar zijn. Ook het up-and-coming Oostelijk Havengebied ligt om de hoek, wat dit een aantrekkelijke omgeving maakt voor starters. En dat is nog niet alles. Het feit dat dit een natuurrijke omgeving is, maakt het de ideale uitvalsbasis voor de duizenden mensen die hun brood verdienen in de grote stad. Voor iedereen die na een lange, drukke werkdag wilt genieten van een wijntje op het rustige platteland, bestaat er eigenlijk geen betere locatie.

Toekomstplannen voor Amsterdam

De gemeente Amsterdam is al een tijdje bezig met het onderzoeken van uitbreidingsmogelijkheden in de buitengebieden. Zo wordt er gedacht aan het verkopen van kavels aan particulieren, zodat mensen zelf hun droomhuis kunnen bouwen. Ook zijn er plannen voor het bouwen van nieuwe woonwijken. Hoe dan ook, het zal niet lang duren voordat ook deze grond de nodige aandacht zal trekken. En daar kunt u als grondbezitter perfect van profiteren.

Vragen?

Heeft u vragen over dit perceel of wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ons op. We helpen u graag verder!
star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 2165 m²
Prijs: € Op aanvraag k.k.
Provincie: Noord-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.Lees meer
Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?