Informatie aanvragen

Gunstig gelegen kavel in Tegelen

Steeds meer mensen zijn zich in de afgelopen jaren gaan verdiepen in nieuwe investeringsmogelijkheden. Dit heeft alles te maken met de aangekondigde negatieve spaarrente. Binnenkort is het niet langer voordelig om uw spaargeld bij de bank onder te brengen. Sterker nog, we zullen ervoor moeten gaan betalen. Het is dan ook geen gek idee om eens verder te kijken naar andere opties, zoals bijvoorbeeld het aanschaffen van een landbouwkavel. Benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Neem dan eens kijkje bij dit perceel in Tegelen.

Waarom Tegelen?

Tegelen is een groot dorp in de gemeente Venlo dat op dit moment ruim 15.000 inwoners telt. Hoewel dit aantal in de afgelopen jaren redelijk heeft gefluctueerd, is er nooit sprake geweest van een grote daling, zoals in veel andere dorpen in de omgeving. En dat heeft alles te maken met het aantrekkelijke woonklimaat van Tegelen. Dit dorp biedt namelijk voor ieder wat wils: meer dan genoeg recreatiemogelijkheden, een leuk winkelcentrum en een gunstige ligging ten opzichte van grote steden als Eindhoven, Roermond en het Duitse Düsseldorf. Wanneer we wat verder inzoomen op de specifieke locatie van deze kavel, valt op dat ook hier weinig over te klagen valt. Het is gelegen vlak bij de bestaande woonwijken en biedt genoeg ruimte voor een modern nieuwbouwproject. Daarnaast ligt het centrum van Tegelen op loopafstand en is ook de nabijgelegen snelweg goed te bereiken. Oftewel, de ideale locatie voor iedere projectontwikkelaar.

Meer weten over deze kavel?

Wij van VerkoopUwKavel.nl weten alles over de kavels die we aanbieden, tot in de kleinste details. Bent u dus geïnteresseerd in dit perceel in Tegelen of wilt u meer te weten komen over onze andere opties? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over hoe wij u kunnen helpen een succesvolle investering te doen!
star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 350 m²
Prijs: € n.o.t.k. k.k.
Provincie: Limburg
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer

Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?