Informatie aanvragen

Veelbelovend perceel in Doetinchem

Doetinchem is een stad in de gelderse Achterhoek met een rijke geschiedenis. Het stadje is tijdens de Tweede Wereldoorlog gebombardeerd en daarbij is het historische centrum zwaar beschadigd geraakt. Na de oorlog is begonnen met het herstellen van het stadshart en daarnaast is Doetinchem in de tweede helft van de 20e eeuw verder gaan groeien en gaan uitbouwen buiten het centrum. Deze groei zet in de 21e eeuw nog steeds door met nog steeds aanleg van nieuwe (woon)wijken.

Waarom dit perceel in Doetinchem?

Tegenwoordig wordt er nog maar weinig tot geen rente gegeven op spaargeld dat op de bank staat. Het is daarom goed om te kijken naar andere manieren om meer rendement uit uw spaargeld te halen. Dit kan bijvoorbeeld door het te investeren in landbouwgrond. Grond is namelijk waardevast en biedt daardoor ook meer zekerheid voor de toekomst.

De vijf kavels die wij u hier aanbieden bevinden zich aan de Broekstraat in Doetinchem. Dit ligt net buiten de bebouwde kom aan de noordzijde van de stad. Door verschillende N-wegen staat Doetinchem in een goede verbinden met andere dorpen en steden in de regio. Daarnaast ligt de stad aan de A18 en staat deze ook in een goede verbinding met de rest van het land.

Doetinchem is een belangrijke woonstad in de Achterhoek. De gemeente zet in op voldoende werkgelegenheid, zodat de inwoners in de eigen gemeente of regio kunnen werken. Op dit moment biedt zij werkgelegenheid aan ongeveer 35.000 mensen en zet in op het creëren van nog meer arbeidsplaatsen. Om meer bedrijven en inwoners naar de stad te trekken, zal er op een gegeven moment ruimte moeten worden gecreëerd om deze plannen tot uitvoering te brengen. Grond kopen in en rondom Doetinchem kan daarom een goede investering zijn.

Onze werkwijze

Wij van verkoopuwkavel.nl staan voor iedereen klaar die de intentie of interesse heeft om grond te verkopen of aan te kopen. Dit doen wij door u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen en het gehele proces op ons te nemen. Heeft u interesse in deze kavel of heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 200 m²
Prijs: €17,50 k.k.
Provincie: Gelderland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.