Informatie aanvragen

Investering met potentie in Geldermalsen

Geldermalsen is een dorp in de provincie Gelderland in de gemeente West Betuwe. Deze regio staat bekend om haar tuinbouw en fruitteelt. Tevens staat de regio bekend om haar mooie landschappen met vele oppervlaktewateren, zoals de rivieren de Lek, de Maas en de Linge. Dit zorgt voornamelijk in de lente voor veel toeristen die in het gebied gaan wandelen of fietsen.

Waarom deze kavel in Geldermalsen wellicht voor u interessant is?

Het gaat om een  perceel van 500 m² landbouwgrond gelegen aan de Blankertseweg te Geldermalsen. Het is gelegen aan de zuidkant van het dorp aan de rand van een woonwijk en nabij twee grote industrieterreinen. De bereikbaarheid van het dorp en de regio is zeer goed. Het ligt binnen een steenworp afstand van snelwegen als de A2 en de A15, waar je via de N-327 zo bent. Tevens beschikt de plaats over een treinstation. Op de website van het CBS valt te zien dat de gemeente West Betuwe met daaronder Geldermalsen qua bevolkingsontwikkeling en -groei een stijging zal gaan doormaken. De regio doet het economisch goed en dat maakt dat meer mensen daar ook willen wonen en werken. Het investeren in landbouwgrond kan daarom nu interessant zijn, omdat de bestemmingsplannen van dit perceel in de (nabije) toekomst kunnen gaan veranderen. Daarnaast is grond waardevast en kopen daarvan minder risicovol dan het aanschaffen van bijvoorbeeld aandelen.

Werkwijze en contact

Het kopen van een kavel doet u meestal met een langetermijnvisie. Grond is namelijk waardevast en biedt meer zekerheid voor de toekomst dan een investering in bijvoorbeeld de aandelenmarkt. Wij van Verkoopuwkavel.nl staan bekend om onze eerlijke en open manier van werken. Wij adviseren of het het beste is om uw stuk (landbouw)grond nog een aantal jaar aan te houden of juist te verkopen voor realistische prijs. Wij werken dan ook samen met verschillende partijen om de beste dienstverlening te kunnen leveren. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!
star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 500 m²
Prijs: € n.o.t.k. k.k.
Provincie: Gelderland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer

Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?