U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Steeds meer mensen kiezen ervoor te investeren in bospercelen. Dit is onder andere het gevolg van de lage rente die we ontvangen op spaargeld, de alsmaar groeiende bevolking van Nederland en natuurlijk het dreigende woningtekort. Toch is het niet altijd even makkelijk om te bepalen welke kavel nu het beste bij u past. Daar kunnen wij van VerkoopUwKavel.nl u bij helpen. Wij kennen ons aanbod door en door en vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een specifiek stuk grond. Zoals bijvoorbeeld deze bijzondere kavel in het Noord-Brabantse Ossendrecht. Meer weten? Lees dan gauw verder.

Over Ossendrecht

Ossendrecht is een middelgroot dorpje in de gemeente Woensdrecht in Noord-Brabant. De plaats ligt vlak bij de grens met onze zuiderburen, waardoor zowel Nederlandse steden als Breda en Middelburg als het Belgische Antwerpen goed te bereiken zijn. Ook als we iets verder inzoomen op de specifieke kavel, valt er qua locatie weinig te klagen. Het betreft namelijk een enorm bosperceel aan de Putseweg met een oppervlakte van maar liefst 32.855 m². Het perceel is goed bereikbaar via een verharde weg en biedt dan ook meer dan genoeg interessante kansen voor de toekomst.

Deze toekomst is voor nu echter vooral gericht op landbouwdoeleinden. Om woningbouw mogelijk te maken, zal de gemeente namelijk eerst het bestemmingsplan moeten wijzigen. Tot die tijd kan wel volop geprofiteerd worden van alles wat het perceel nu al te bieden heeft. Zo bestaat het land voor een groot deel uit oogstbaar bos, met zowel oude als jonge bomen (circa 20 jaar). De ondergroei bestaat uit loofhout (berk en eik), wat bijvoorbeeld het ideale formaat heeft voor de houtkachel en vele andere doeleinden. Genoeg mogelijkheden dus.

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit perceel in Ossendrecht of bent u benieuwd naar andere Noord-Brabantse kavels? Neem dan vooral eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over ons aanbod en helpen u stap voor stap door het proces heen.

 

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Heemskerk 1

Noord-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Baard / Wjelsryp 1

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 13,00 per m2
Bekijk kavel

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel