U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Ter uitbreiding van ons verkoopteam in Aalsmeer zijn wij op zoek naar verkooptalenten of mensen die zich juist willen ontwikkelen als verkooptalent! Voel jij je aangesproken? Join the club en kom werken bij Verkoopuwkavel.nl

Voor wie ga je werken en wat ga je doen

VerkoopuwKavel.nl is een jong en dynamisch bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in de aan- en verkoop van percelen grond in Nederland en België.

Als verkoper bij VerkoopuwKavel.nl onderhoud en benader je telefonisch relaties. Heb je dit eenmaal onder de knie? Dan willen we je graag leren om ook klanten te bezoeken. Daarnaast organiseren we ook informatiedagen waarbij klanten ons bezoeken. Ook hier willen wij jou graag bij betrekken!

Herken jij jezelf als:

  • Sterk in het onderhouden van contacten.
  • Iemand die zichzelf kan motiveren en stabiel neer kan zetten.
  • Een doorzetter.
  • Iemand met een grote dosis humor die dit gepast weet in te zetten.
  • Enthousiast en energiek.
  • Iemand die alles eruit wilt halen wat er in zit?

Dan ben jij degene die we zoeken! Wij bieden jou de beste sales trainingen, goede arbeidsvoorwaarden en niet te vergeten een inspirerende werkomgeving met leuke collega's.

Solliciteer bij ons door het invullen van onderstaand formulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! Wil je alvast iets meer te weten komen? Lees dan hier iets over onze werkwijze!

Op de hoogte blijven?

Meld u aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Meld mij aan

Ik ben op zoek naar grond

Bij de koop van grond dient u te letten op allerlei zaken zoals bestaande bestemmingsplannen of structuurvisies. Wij bezitten de kennis en contacten om alle informatie omtrent uw kavel te verzamelen en u te adviseren.

Bekijk aanbod

Ik wil graag grond verkopen

Het verkopen van grond gaat niet over één nacht ijs. Bij de verkoop komen allerlei zaken kijken. Het is ons doel om u bij de verkoop van uw grond geheel te ontzorgen.

Start uw kavelanalyse

Lees over onze werkwijze

Bij VerkoopuwKavel.nl staan we voor een eerlijke, open en persoonlijke manier van communiceren. Zo vertellen wij onze klanten altijd waar het op staat en zijn wij niet van de verkooppraatjes. Door ons intensieve contact met gemeentes en andere partijen zijn wij continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent kavels. Wij verkopen u dan ook niets. Wij leveren u de beste dienst bij de aan- en verkoop van grond. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Bezoek dan onze pagina over werkwijze.

Waarom Verkoop uw Kavel?

Al 11 jaar gespecialiseerd

Uw betrouwbare partner met een uitgebreid netwerk en toewijding aan optimale dienstverlening.

Snelle bemiddeling

Bij VerkoopuwKavel.nl staan we voor een eerlijke, open en persoonlijke manier van communiceren.

Altijd op de hoogte

Door ons intensieve contact met gemeentes en andere partijen zijn wij continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent kavels.

Kwaliteit

Wij verkopen u dan ook niets. Wij leveren u de beste dienst bij de aan- en verkoop van grond.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wilt u op de hoogte blijven?

  • Ontvang de nieuwste kavels
  • Wees er als eerste bij!
  • Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Neem contact met ons op

Of u nu wilt kopen of verkopen, wij staan voor u klaar! Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.