P.K.

In 2009 kocht ik percelen landbouwgrond in Noord Limburg. Verkopende partij beloofde mij gouden bergen over toekomstige ontwikkelingen in de regio. Achteraf bleek dit pure verkooppraat. Noord Limburg was/is een krimpzone en mijn kavels lagen in een gebied waar toekomstige  bestemmingsveranderingen voor nieuwbouw onwaarschijnlijk zijn. Ik heb verkoper herhaaldelijk verzocht mijn percelen om te ruilen voor meer courante locaties. Zonder resultaat en men is na verkoop niet meer geïnteresseerd om enige moeite voor je te doen.

In 2014 maakte ik kennis met Mevrouw Soraya de Haan van “VerkoopuwKavel”. Zij toonde direct interesse en betrokkenheid. Mijn Limburgse percelen werden voor verkoop op de website geplaatst, maar vooral belangrijk was dat zij binnen haar netwerk actief was met onderzoek naar mogelijkheden. In dit geval geen eenvoudige opgave. Geregeld werd ik bijgepraat over de stand van zaken.

In 2017 slaagde zij er in een ruilkoop te regelen waarbij mijn incourante Limburgse percelen omgeruild konden worden voor percelen in Brabant met een aanzienlijk beter toekomstperspectief!

Mevrouw Soraya de Haan heb ik afgelopen jaren leren kennen als een betrouwbare persoon, die doet wat zij belooft, deskundig is en persoonlijke betrokkenheid toont.

Ik kan haar van harte aanbevelen bij ieder die wil investeren in landbouwgrond.

Amsterdam 8 maart 2018.

P.K.