Onze gratis en vrijblijvende percelen-check

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze diensten.  Doe dan gratis en vrijblijvend onze percelen-check.

Wat houdt onze percelen-check in?

Vanzelfsprekend gaan wij bij VerkoopuwKavel.nl heel discreet om met de door u verstrekte gegevens. Maar wat gaan wij aan de hand daarvan precies doen?

Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen gaan wij bij de desbetreffende gemeente een onderzoek doen naar de daar liggende bestemmingsplannen. Is de gemeente in het bestemmingsplan van plan op uw perceel  een woonkern te verwezenlijken of is het juist het plan om het als agrarische grond te behouden. Daarnaast controleren wij ook of de kavel in de buurt ligt van een woonkern of industriegebied en of het voorkomt in een structuurvisie. Ook dit kan namelijk een positief of negatief effect hebben op de verkoopprijs.

Is dit onderzoek rond. Dan gaan wij in ons door de jaren heen opgebouwde netwerk kring op zoek naar extra informatie en/of eventuele geïnteresseerden. Hierop volgend komen wij op basis van deze informatie bij u terug met de meest actuele informatie omtrent uw kavel. Mocht het uitlopen op een eventuele samenwerking? Dan komen wij met een realistisch aanbod.

Welke gegevens hebben wij hierbij van u nodig?

Aan de hand van onze percelen-check brengen wij u op de hoogte omtrent de verkoop kansen van uw kavel. Hier hebben wij echter een aantal gegevens van u voor nodig. Om erachter te komen wat de kansen zijn met betrekking tot uw kavel willen wij graag het volgende weten:

  • Ten eerste willen wij graag van u weten waar u een kavel heeft liggen, die u eventueel wilt aanbieden. Daar hebben wij bij nodig de straatnaam en het aantal vierkante meters. Aan de hand hiervan weten wij bij welke bestuursinstellingen wij moeten zijn voor de relevante gegevens.
  • Ten tweede willen wij graag van u het kadastrale nummer ontvangen. Aan de hand van dit nummer kunnen wij bij de gemeente de relevante informatie opvragen.
  • Eventueel ontvangen wij graag ook de vierkante meterprijs die u heeft betaald voor uw perceel. Mocht het eventueel komen tot een samenwerking tussen u en VerkoopuwKavel.nl, dan kunnen wij op basis hiervan een realistische prijs bepalen.

Daarnaast verzoeken wij u ook om in de percelen-check uw NAW-gegevens achter te laten.

Daarnaast kan u ook direct contact met ons opnemen of lees meer over onze unieke werkwijze.