U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Waarom investeren in een landbouwkavel?

Er zijn een aantal redenen waarom het investeren in een landbouwkavel in deze tijd interessant kan zijn. De belangrijkste hiervan is dat Nederland steeds voller wordt. In vrijwel iedere gemeente heeft men te kampen met een dringend woningtekort en dat zal in de komende jaren niet gauw minder worden. Daarom zijn bestuurders hard op zoek naar geschikte locaties voor nieuwe woonwijken. En dat is waar het interessant wordt voor grondbezitters. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem eens een kijkje bij deze kavel in Leerdam.

Over Leerdam

Leerdam is de hoofdplaats van de gemeente Vijfheerenlanden in de provincie Utrecht. De stad telt momenteel een kleine 19.000 inwoners, een getal dat al een aantal jaren gestaag stijgt. En dat is ook niet zo gek. Leerdam heeft namelijk een hoop goede eigenschappen, die het tot een zeer aantrekkelijke woonplaats maken. Laten we het eerst hebben over de locatie. Wanneer u de kaart van Nederland erbij pakt en een lijn trekt van Utrecht naar Tilburg en van Rotterdam naar Nijmegen, komt u precies in het midden Leerdam tegen. Met al deze grote steden in de buurt, is het de ideale uitvalsbasis voor mensen die hun brood verdienen in de centra.

Daarnaast heeft Leerdam zelf ook een hoop te bieden. Hoewel er weinig over is gebleven van de voormalige muren en grachten die deze vestingstad ooit beschermden, zijn er een aantal plekken in de stad waar deze geschiedenis nog steeds te bewonderen is. Daarnaast staat Leerdam bekend als het centrum van de Nederlandse glaskunst. De verschillende musea en evenementen die om dit thema draaien, worden nog ieder jaar drukbezocht.

Dit alles brengt met zich mee dat er naast de goede bereikbaarheid, ook meer dan genoeg werkgelegenheid is. Als we dat optellen bij het eerder besproken woningtekort, komen we uit op een zeer aantrekkelijke kans voor grondbezitters. Wacht dus niet te lang!

Meer informatie

Voor meer informatie over deze kavel in Leerdam, kunt u altijd contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel