U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Stellendam is een dorpje gelegen in de provincie Zuid-Holland en bevindt zich op het eiland Goeree-Overflakkee. De visserij en landbouw zijn belangrijke economische factoren voor het dorp en de regio. Hier wordt een groot deel van de inkomsten vandaan gehaald. Maar met de jaren is het toerisme in het gebied ook steeds meer toegenomen.  Binnen- en buitenlandse toeristen trekken naar deze regio om te genieten van de natuur, de pittoreske vissersdorpjes en als je houdt van watersport, zit je hier zeker goed!

Waarom investeren in dit perceel in Stellendam?

Het gaat om een perceel van 500 m2 landbouwgrond dat is gelegen aan de Eendrachtsdijk te Stellendam. Het bevindt zich in de buurt van de dorpskern en van een camping. Het ligt in een rustige landelijke omgeving, maar ook de bereikbaarheid is goed. Door middel van verschillende N-wegen, staat Stellendam goed in verbinding met dorpen en steden in de regio.

Tegenwoordig zijn mensen op zoek naar manieren om hun vermogen te investeren en er eventueel meer rendement uit te halen dan wat zij krijgen wanneer ze hun geld op de bank zetten. Investeren in een stuk (landbouw)grond kan dan een interessant alternatief zijn. Grond is namelijk waardevast en daardoor een relatief veilige investering voor de lange of korte termijn. Het neemt minder risico’s met zich mee dan bijvoorbeeld beleggen in aandelen, maar je kunt er wel rendement uithalen.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij wij het gehele proces op ons nemen en u als klant proberen zoveel mogelijk te ontzorgen. Verkoopuwkavel.nl staat bekend om onze eerlijke en open manier van werken. Wij adviseren of het het beste is om uw stuk (landbouw)grond nog een aantal jaar aan te houden of juist te verkopen voor realistische prijs. Er wordt dan ook samengewerkt met verschillende partijen om de beste dienstverlening te kunnen leveren.Bij vragen of interesse neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Heemskerk 1

Noord-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Baard / Wjelsryp 1

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 13,00 per m2
Bekijk kavel

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel