U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Leiderdorp is een gelegen in de provincie Zuid-Holland. Het ligt aan de stad Leiden vast, maar wordt gescheiden door de rivieren de Zijl en de Oude Rijn. De plaats heeft voornamelijk in de jaren 60 van de 19e eeuw een sterke groei doorgemaakt, maar bleef ook daarna groeien qua omvang en inwoners. Daarnaast heeft de regio ook te maken gehad met grote projecten om de infrastructuur in de Randstad te verbeteren. Denk hierbij aan de verbreding en verdieping van de A4 en de aanleg van de Hogesnelheidslijn tussen Schiphol en Antwerpen.

De kansen van deze kavel in Leiderdorp

Het gaat hier om een perceel landbouwgrond van 500 M2 gelegen aan de Nieuweweg in Leiderdorp. Het stuk landbouwgrond bevindt zich aan de noordkant van het dorp en ten oosten van een Leidse woonwijk. Aan de andere kant van de kavel is juist een heel natuurlijke omgeving te vinden. Over het algemeen zijn de inwoners van Leiderdorp zeer tevreden over het leefklimaat in de gemeente en dit wil zij dan ook graag zo houden. Aanpassingen aan de woonomgeving betreffen niet alleen aanpassingen aan de woningen zelf, maar ook aan de voorzieningen, inrichting van openbare ruimtes en de bereikbaarheid van de plaats. Om aan de behoeftes van de inwoners te voldoen, is de kans groot dat er bestemmingsplannen van stukken landbouwgrond in de regio gaan wijzigen. De gemeente heeft op den duur meer ruimte nodig om in de behoeftes van de inwoners te voorzien.

Meer weten over deze kavel?

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij wij het gehele proces op ons nemen en u als klant proberen zoveel mogelijk te ontzorgen. Bij dit ontzorgen kunt u denken aan het onderhouden van contact met betrokken instanties en partijen en het regelen van het papierwerk. Heeft u interesse gekregen in deze kansrijke kavel in Leiderdorp? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek meer over de mogelijkheden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Rijpwetering 1

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 6932 m2
  • Prijs per m2 € 12,50 per m2
Bekijk kavel

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel