U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Dubbeldam was vroeger een drop in Zuid-Holland, maar is sinds 1970 een wijk in de plaats Dordrecht dat nu ongeveer 120.000 inwoners telt. Het bevindt zich op het eiland van Dordrecht aan de zuid-oostelijke kant van de stad. Van de oude dorpskern van Dubbeldam is weinig meer over. Dit komt door afbraak van het centrum en nieuwbouw in de jaren 60.

De stad Dordrecht is van alle gemakken voorzien. Het beschikt over een historische kern met leuke restaurantjes, een bioscoop, winkelcentra en tientallen bezienswaardigheden die wat vertellen over de historie van de stad. Maar voor de liefhebben van de natuur is de stad ook gunstig gelegen. Het grenst namelijk aan Nationaal Park de Biesbosch. In de structuurvisie geeft de gemeente Dordrecht aan de leefbaarheid van de stad erg belangrijk te vinden. Zij zoekt naar een goede balans tussen economische groei en voldoende woonruimte, met aan de andere kant genoeg aandacht voor het milieu, klimaat en de natuur.

Goed gelegen kavel in interessante omgeving

Dordrecht is omringd door rivieren als de Nieuwemerwede, de Beneden Merwede en de Dordtsche Kil en staat door deze rivieren in goede verbinding met bijvoorbeeld de belangrijke havenstad Rotterdam. Maar Dordrecht heeft ook haar eigen havens die zeer gunstig gelegen zijn op een kruispunt van voor- en achterland. Havenbedrijf Rotterdam zal de komende jaren 3,5 miljoen euro in de optimalisatie van de Wilhelminahaven steken om het zo nog aantrekkelijker te maken voor de scheepvaart. De haven- en industriegebieden bevinden zich voornamelijk in het westen en noorden van de stad. De kavel gelegen aan de Oudendijk bevindt zich in het oostelijke deel van de stad, naastgelegen aan een woonwijk.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op!

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij het ons doel is om u het proces van de aankoop uit handen te nemen. Wij willen u graag ontzorgen en u bent verzekerd van specialistische begeleiding. Bij vragen of interesse neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Oosterwolde 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 22,50 per m2
Bekijk kavel

Hoogezand 12

Groningen


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs per m2 € 19,00 per m2
Bekijk kavel

Oss 7

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 300 m2
  • Prijs per m2 € 49,00 per m2
Bekijk kavel