U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

De locatie Abcoude en omstreken

Onder de rook van Amsterdam, ligt ten zuiden van onze hoofdstad het dorp Abcoude. Dit dorp maakt onderdeel uit van de gemeente de Ronde Venen en wordt ook wel gezien als intermediair tussen de drukte van de stad en het rustige Groene Hart.

In Abcoude woont men landelijk en rustig. Desondanks bent u vanuit het dorpscentrum binnen tientallen minuten in het centrum van de stad. Dit maakt het dorp en de omgeving dan ook een zeer interessante locatie om te wonen of om in te investeren!

Het door VerkoopuwKavel.nl aangeboden perceel landbouwgrond in Abcoude is ruim 1 hectare groot en ligt tegen de rand van Amsterdam-Zuidoost aan. Hetgeen mooie kansen biedt op rendement voor de toekomst.

VerkoopUwKavel.nl beschikt als een van de weinige bemiddelaars in Nederland over een breed aanbod van percelen landbouwgrond in Abcoude. Wij kunnen u daarom een passend aanbod doen, of u nu in de markt bent voor kleine of grote kavels landbouwgrond.

Wat maakt deze landbouwgrond in Abcoude zo interessant?

Wat dit stuk grond ten eerste erg interessant maakt om aan te kopen is de ligging. Het ligt vlak naast Amsterdam, waarvan er wordt verwacht dat er in de komende twintig jaar nog zo’n half miljoen inwoners bijkomen! Daarnaast zorgt een trek uit de stad van gezinnen met jonge kinderen richting omliggende steden en dorpen juist voor groei van onder meer Abcoude. De vraag voor deze grond kan hiermee in principe dus vanaf twee kanten komen.

De tweede reden voor kansen op dit perceel ligt hem in de aanwezige structuurvisies en rapporten. De gemeente Ronde Venen is ervan op de hoogte dat het zal moeten uitbreiden maar wil niets aan het dorpse en landelijke karakter van het gebied veranderen. Het uit de grond optrekken van een nieuw dorp behoort daarmee tot de mogelijkheden en dit stuk grond is daarvoor een goede kanshebber!

De ligging van dit perceel, de aanwezige plannen en structuurvisies om uit te breiden en het nijpende tekort aan woningen in de Randstad maken dit stuk grond erg kansrijk op een mooi rendement voor de toekomst!

Schatting bouwsector: 600.000 nieuwe woningen nodig

De bouwsector heeft in november 2018 een plan aangeboden aan het ministerie van Binnenlandse Zaken. Volgens RTL Nieuws schat de brancheorganisatie Neprom in dat er in 2025 mogelijk 600.000 nieuwe huizen nodig zijn. In 2017 kwamen er veel meer huishoudens bij dan dat er woningen werden gebouwd, een overschot van maar liefst 17.000 huishoudens.

Wat VerkoopuwKavel.nl voor u kan betekenen

VerkoopuwKavel.nl bestaat ondertussen ruim 7 jaar en heeft zich al die tijd toegelegd op het ontzorgen van haar klanten. Door onze persoonlijke aanpak bieden wij u een open en eerlijke manier van dienstverlening aan. Dit kunnen wij doen door alles voor u uit handen te nemen. Bijvoorbeeld door het gebruik van onze vaste makelaars- en notariskantoren.

Bij VerkoopuwKavel.nl bent u aan het juiste adres voor al het aankopen of verkopen van grond!

Interesse gekregen?

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit perceel in Abcoude? Of heeft u gewoon wat meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op of lees hier meer over de unieke werkwijze van VerkoopuwKavel.nl.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel