U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Wij van VerkoopUwKavel.nl zijn gespecialiseerd in het verkopen van landbouwkavels aan particulieren. We helpen u bij het vinden van de perfecte kavel, afhankelijk van uw wensen met betrekking tot budget, regio en of u uit bent op rendement op de lange of korte termijn. Deze kavel in Vianen is een voorbeeld van een stuk grond dat geschikt is voor de lange termijn. Interesse? Lees dan gauw verder.

Waarom Vianen?

Vianen is een stad en voormalige gemeente in de provincie Utrecht. Inmiddels is deze plaats opgenomen in de grotere gemeente Vijfheerenlanden. Met zo’n 17.000 inwoners is het een aantrekkelijke uitvalsbasis voor mensen die werken in een van de nabijgelegen centra. Grote steden als Utrecht en ’s-Hertogenbosch zijn via de A2 namelijk prima te bereiken. Het is een fijne plaats om te wonen voor mensen die na een lange werkdag toe zijn aan een rustige en ruimtelijke omgeving.

Als we kijken naar de locatie van deze specifieke kavel van 1.005 m², valt op dat de bereikbaarheid zeer goed is. De Zijderveldselaan ligt op een groot stuk weiland, dicht bij de provinciale N484 en de A2. Bovendien liggen de bestaande kernen en voorzieningen om de hoek. Al met al valt er dus weinig te klagen!

Hoe kunnen wij u helpen?

Nu bent u na het lezen van deze tekst mogelijk geïnteresseerd in deze kavel in Vianen. Maar hoe gaat het dan verder? Dat is waar onze expertise van pas komt. Wij gaan met u in gesprek over alle verschillende mogelijkheden van dit stuk grond, zowel op gemeentelijk als provinciaal niveau. U kunt ons al uw vragen stellen en wij zullen ons best doen ze zo goed mogelijk te beantwoorden. Vervolgens helpen we u stap voor stap door het aankoopproces, waarna u zorgeloos kunt genieten van uw investering. Vragen? Neem dan gerust eens contact met ons op. We helpen u graag verder!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Oosterwolde 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 22,50 per m2
Bekijk kavel

Hoogezand 12

Groningen


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs per m2 € 19,00 per m2
Bekijk kavel

Oss 7

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 300 m2
  • Prijs per m2 € 49,00 per m2
Bekijk kavel