U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Lopik is een dorp in de gelijknamige gemeente in de provincie Utrecht en heeft ongeveer 8.000 inwoners. Het ligt in een landelijke omgeving aan de rivier de Lek, maar grote steden als Utrecht en Rotterdam zijn vanuit het dorp goed te bereiken. Lopik is voornamelijk bekend om zijn zendmast voor radio en televisie, de Gerbrandytoren. In de wintermaanden is deze versierd met lampjes waardoor het op een gigantische kerstboom lijkt en deze in de wijde omgeving te zien is.

De kansen van dit perceel in Lopik

Het gaat hier om een perceel landbouwgrond van 300 M2 gelegen aan de Vogelzangsekade in Lopik. Het bevindt zich aan de oostkant van het dorp met aangrenzend aan de woonkern van Lopik en nabij een industriegebied. Ook de bereikbaarheid is goed doordat het aan de N-210 ligt en vlakbij de A2 en A27.

Investeren in landbouwgrond is een investering voor de lange termijn. Grond is waardevast en daardoor biedt het bijvoorbeeld meer zekerheid dan een investering in de aandelenmarkt. Bestemmingsplannen voor landbouwgrond kunnen wijzigen, omdat een dorp of stad meer ruimte nodig heeft voor woningbouw of industriegebied. Ook is tegenwoordig sparen bij de bank niet echt rendabel door de lage rente. Wacht dus niet te lang en neem contact op over de mogelijkheden voor dit perceel in Lopik!

Contact

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij wij het gehele proces op ons nemen en u als klant proberen zoveel mogelijk te ontzorgen. Omdat grond een kostbaar bezit is, is het belangrijk dat er bij de aan- en verkoop zorgvuldig mee om wordt gegaan. Wij van VerkoopuwKavel.nl waarborgen dit door u advies en begeleiding te geven gedurende het gehele proces. Bij vragen of interesse neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Zwolle 4

Overijssel


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Terneuzen 21

Zeeland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel