U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Waarom investeren in landbouwgrond?

Het investeren in landbouwkavels is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Zolang de Nederlandse bevolking blijft groeien, zal er ook behoefte blijven aan nieuwe woningen. De huidige wijken raken echter steeds voller en men zal dus uit moeten wijken naar de buitengebieden. Dit geldt ook voor Zwolle. In de afgelopen 10 jaar heeft deze gemeente het aantal inwoners met maar liefst 7,4% zien stijgen. Volgens prognoses zullen deze aantallen in de komende 5 jaar nog verder stijgen: van bijna 128.000 naar ruim 136.000 inwoners. Daarnaast stijgt het aantal eenpersoonshuishoudens. Dit houdt in dat er meer vraag is naar kleinere woningen voor een betaalbare prijs. Momenteel kan Zwolle niet aan deze vraag voldoen. En dat is waar het interessant wordt voor grondbezitters.

Gunstig gelegen kavel in Zwolle

De hier aangeboden kavel bevindt zich aan de zuidkant van Zwolle. Momenteel vindt de stadsuitbreiding van Zwolle plaats aan de noordkant van de stad. De aanhoudende vraag naar woningen maakt het echter niet onwaarschijnlijk dat uitbreidingen aan de zuidkant ook in het verschiet liggen. Deze kans is des te groter gezien de gunstige ligging van de propositie. Met een dichtbebouwde woonwijk als noordergrens en verbindingsweg N337 aan de oostkant, is dit een aantrekkelijke bouwlocatie. Ook het plan voor een nieuw landgoed ten zuiden van de kavel maakt dit gebied interessant voor projectontwikkelaars. Hoewel men hier op korte termijn dus nog niet gaat bouwen, is dit zeker een mogelijkheid voor de toekomst.

Hoe kunnen wij van VerkoopuwKavel.nl u helpen?

Wij hebben ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het kopen en verkopen van landbouwkavels. Onze werkwijze is gericht op het ontzorgen van onze klanten. Dit houdt bijvoorbeeld in dat wij voor u het contact onderhouden met alle betrokken partijen. Ook regelen we uw bezichtigingen en geven we eerlijk en onafhankelijk advies. Lees hier meer over onze werkwijze.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Rijpwetering 1

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 6932 m2
  • Prijs per m2 € 12,50 per m2
Bekijk kavel

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel