U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Hellendoorn is een plaats in de gelijknamige gemeente in de provincie Overijssel en telt ongeveer 6300 inwoners. De plaats is vooral bekend door het Avonturenpark Hellendoorn en een grote ijsfabriek waar tegenwoordig Ben en Jerry’s wordt gemaakt. Nabij ligt ook nog het mooie natuur- en recreatie gebied de Sallandse Heuvelrug. Voor toeristen in het dorp zelf en in de omgeving in ieder geval genoeg te doen. Verder wordt er ieder jaar op hemelvaartsdag het popfestival Dauwpop georganiseerd.

Wat maakt dit perceel in Hellendoorn zo kansrijk?

De gemeente Hellendoorn beschrijft in haar woonvisie 2020-2025 dat zij graag wil voldoen aan de groeiende vraag naar nieuwe woningen. Maar zij kijkt niet alleen maar naar een plan voor de korte termijn, maar ook hoe zij op de langere termijn aan de vraag naar woningen kan voldoen. De gemeente kijkt eerst of er door renovatie in de bestaande voorraad al kan worden voldoen aan de vraag. Daarna zal zij zich gaan richten op het bouwen van nieuwe woningen. Hierbij zal geïnventariseerd worden welke type woningen er het hardst nodig zijn.

Naast het verbeteren van het woningaanbod, zet de gemeente Hellendoorn ook in op het verbeteren van de mobiliteit en bereikbaarheid in haar omgeving. Het dorp is op dit moment al zeer goed bereikbaar. De plaats staat door verschillende omliggende N-wegen in goede verbinding met dorpen in de regio en steden als Zwolle, Almelo en Deventer. Daarnaast bent u via de uitvalswegen N347 en N35 binnen een oogwenk op de snelweg en verbonden met de rest van het land.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij het ons doel is om u in de aankoop van uw gronden zoveel mogelijk te ontzorgen. U bent verzekerd van specialistische begeleiding en wij ontzorgen u door randzaken en stress uit handen te nemen. Bij vragen of interesse neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Zwolle 4

Overijssel


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Terneuzen 21

Zeeland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel