U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Op zoek naar kansrijke landbouwgrond om te kopen in Haarlem? Bekijk dan snel ons aanbod op Verkoopuwkavel.nl. Wij bieden een ruime selectie van landbouwgrond, waaronder dit prachtige perceel van 389 m2 gelegen aan de Vondelweg in het hart van de stad.

Dit perceel biedt talloze mogelijkheden voor landbouwondernemers dankzij zijn goede verbindingen met de rest van Haarlem en de regio., dit perceel biedt de ruimte en de flexibiliteit om jouw droom waar te maken.

Kansrijk perceel

Maar wat maakt dit perceel nou echt kansrijk? Ten eerste is het gelegen aan de Vondelweg, wat betekent dat het goed bereikbaar is en dichtbij openbaar vervoer, winkels en andere voorzieningen ligt. Bovendien biedt het perceel een ruime oppervlakte van 389 m2, wat genoeg ruimte biedt voor diverse landbouwactiviteiten.

Gunstige ligging

De gemeente is daarbij enigszins gelimiteerd qua uitbreiding op het gebied van woningbouw, omdat het omringd is door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, Spaarnwoude en het Spaarne. Het stuk waar deze kavel zich bevindt zou nog wel een goede plek zijn om meer woningen te bouwen. Er is geen garantie dat het bestemmingsplan wordt gewijzigd, maar grond wordt wel schaarser en de ligging is gunstig.

Dus als je op zoek bent naar kansrijke landbouwgrond om te kopen in Haarlem, neem dan een kijkje op Verkoopuwkavel.nl en bekijk ons aanbod. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte grond voor jou.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel