U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Oosterhout is een plaats in de provincie Noord-Brabant en telt ongeveer 50.000 inwoners. Door de aanleg van het Wilhelminakanaal aangrenzend aan de plaats, is Oosterhout economisch gaan groeien doordat er verdere industrialisatie mogelijk was. Er vestigden zich enkele fabrieken en later heeft ook Philips zich er gevestigd met een afdeling.

De regio waar de kavel zich bevindt, heeft ook op andere terreinen veel te bieden. De toeristische sector in steden als Breda en Tilburg draait goed, voorzieningen voor bewoners zijn er ook volop aanwezig en de natuurliefhebber kan zijn gang gaan in de polders.

Waarom dit perceel in Oosterhout?

Het perceel is gelegen aan de Breedvenweg in Dorst, wat onderdeel is van de gemeente Oosterhout. Het perceel bevindt zich aan de zuidkant van de stad, tussen de dorpen Dorst en Rijen in. De ligging tussen grote steden als Breda en Tilburg, maken het interessant om hier te investeren in een kavel. De regio heeft de laatste jaren te maken met economische groei en ook de inwoners aantallen stijgen in de regio. Er is dus een redelijke kans dat het bestemmingsplan van deze kavel wijzigt, omdat de gemeente het stuk grond voor andere doeleinden nodig heeft.

Daarnaast biedt investeren in landbouwgrond een redelijke zekerheid voor de toekomst, omdat grond waardevast is. Het biedt bijvoorbeeld meer zekerheid dan een investering op de aandelenmarkt. Vooral op plaatsen waar de kans aanzienlijk is dat de bestemmingsplannen van het stuk grond zullen wijzigen, is investeren een goede optie.

Interesse? Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in dit stuk landbouwgrond of wilt u graag meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij het ontzorgen van de klant centraal staat. Daarnaast vertellen wij u graag over de diverse mogelijkheden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Baard / Wjelsryp 1

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 13,00 per m2
Bekijk kavel

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Terneuzen 21

Zeeland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel