U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Investeren in landbouwkavels wordt steeds populairder. Nu het niet langer gunstig is om veel geld op een spaarrekening te zetten, zijn mensen op zoek naar andere mogelijkheden. Met het oog op het groeiende woningtekort, het stijgende inwoneraantal en ambitieuze toekomstplannen van veel Nederlandse gemeenten, kan een investering in een (landbouw)kavel mogelijk een oplossing bieden. Zo ook deze interessante kavel in Nieuw-Vossemeer. Meer weten? Lees dan gauw verder.

Over het Brabantse Nieuw-Vossemeer

Nieuw-Vossemeer is een dorp in de Brabantse gemeente Steenbergen. Het dorp heeft al jaren een redelijk stabiel inwonersaantal van rond de 2.300 en een zeer gunstige locatie. Gelegen aan het Schelde-Rijnkanaal, vlak bij de grens van de provincie Zeeland en op slechts een half uur van de Belgische grens, kunt u vanaf deze plaats alle kanten op. Als we daarbij optellen dat ook het openbare vervoer in deze regio prima geregeld is, wordt het plaatje alleen maar aantrekkelijker. Dit maakt Nieuw-Vossemeer dan ook tot een interessante uitvalsbasis voor mensen die werken in grote steden als Breda of Antwerpen.

Aantrekkelijke kavel

Wanneer we kijken naar de specifieke kavel die we hier aanbieden, valt er ook weinig te klagen. Met een oppervlakte van maar liefst 500 m² zijn er namelijk talloze mogelijkheden voor zowel projectontwikkelaars als particuliere geïnteresseerden. De kavel heeft (nog) niet het bestemmingsplan om er te mogen bouwen, maar een feit is dat grond in de regio Steenbergen steeds schaarser wordt. Daarnaast is ook de locatie zeker niet verkeerd. De kavel ligt namelijk aan de rand van de bestaande bebouwing. Dat is interessant, omdat dit betekent dat er gebruik kan worden gemaakt van bestaande faciliteiten, zoals winkels, scholen en infrastructuur. Dit alles maakt dit tot de ideale locatie voor toekomstige woningbouwprojecten.

Bent u geïnteresseerd?

Heeft deze kavel in Nieuw-Vossemeer uw interesse gewekt? Of wilt u graag meer te weten komen over de andere kavels in ons aanbod? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over uw mogelijkheden en hoe wij u daarbij kunnen helpen!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel