U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Het kopen van een landbouwkavel is niet zomaar een investering. Voordat u deze stap zet, is het altijd verstandig goed na te denken over wat u zoekt. Daarbij spelen ook de eigenschappen van een specifieke kavel een belangrijke rol. Zo kunnen de toekomstplannen van het lokale bestuur een grote invloed hebben op het verwachte rendement. Ook de ligging, grootte en prijs van de kavel zijn natuurlijk niet onbelangrijke factoren bij het maken van een beslissing. Wij van VerkoopUwKavel.nl helpen u bij het maken van de juiste keuze en zorgen ervoor dat u een kavel vindt die aansluit op uw wensen. Zoals bijvoorbeeld dit perceel in het Limburgse Venray. Benieuwd? Lees dan gauw verder.

Over Venray

Venray is een plaats en gemeente in het Nederlandse Limburg. Met zo’n 29.000 inwoners is het een van de grotere kernen in het zuiden en daarmee een populaire woonplaats voor mensen uit alle lagen van de bevolking. Hoewel dit natuurlijk een groot compliment is, zorgt het ook voor problemen. Zoals vele gemeentes verspreid over het hele land, heeft men namelijk ook hier te kampen met een dreigend woningtekort. Het wordt voor zowel starters als ouderen steeds lastiger om een geschikte woning te vinden. En daar moet wat aan worden gedaan.

Met het oog hierop is in 2020 een nieuwe woonvisie opgesteld. Op basis van verschillende onderzoeken kwam hier één belangrijke conclusie uit: er is sprake van een mismatch tussen de huidige woningvoorraad en de toekomstige bevolkingssamenstelling. Om dit op te lossen ligt de focus de komende tien jaar op het verduurzamen van de bestaande woningen en het bouwen van nieuwe woningen voor alle doelgroepen. Deze ambitieuze doelen bieden veel mogelijkheden voor grondbezitters in de omgeving en ook u kunt hier van profiteren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze interessante kavel in Venray? Ga met ons in gesprek en leer meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel