U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Interessante landbouwgrond in Venlo

Steeds meer mensen zien de aanschaf van landbouwgrond als een betrouwbare en waardevaste investering. Hier hebben zij wat betreft dit perceel in Venlo zeker gelijk in. De kavel heeft een oppervlakte van 1200 m² en ligt in een gebied dat is aangewezen als stedelijke ontwikkelingszone. Dit biedt, met het oog op de huidige toekomstplannen van de regio, talloze mogelijkheden voor grondbezitters. De gemeente Venlo is de op één na grootste gemeente in Limburg en is zeer goed bereikbaar. Vanaf de stad rijdt u binnen het uur naar grote steden als Nijmegen, Eindhoven en, net over de Duitse grens, Düsseldorf. Het gaat hier dus om een zeer kansrijk perceel op een strategische locatie.

Toekomstplannen in de regio

Regio Venlo heeft grootse plannen als het gaat om het verbeteren van de woon- en werkgelegenheid. Zo is in de woonvisie van 2012 opgenomen dat er in de komende 10 jaar meer dan 3.000 nieuwbouwwoningen nodig zijn. Het doel is dus om jaarlijks zo’n 300 nieuwe woningen te realiseren. Als we kijken naar de directe omgeving van dit perceel, zien we dat de gemeente hier al druk mee bezig is door nieuwe herenhuizen te bouwen aan de Oude Arenborgweg, op zo’n 700 meter afstand van het perceel.

Ook op industrieel vlak worden er stappen gemaakt. Venlo is een belangrijke logistieke hotspot en ligt op een strategische locatie ten opzichte van zowel nationale als internationale afzetmarkten. Om hier maximaal gebruik van te maken, worden treinverbindingen voor goederenvervoer verbetert en wordt er veel aandacht besteed aan het verder ontwikkelen van de Greenpoort Venlo. Hierbij staat de doorstroom van verkeer en nauwe samenwerking met onze oosterburen centraal. Al met al is er vanuit de regio dus veel interesse in dit gebied, wat het tot een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid voor grondbezitters maakt.


Interesting agricultural plot in Venlo

More and more people believe that investing in agricultural plots is well worth the risk. When it comes to this land in Venlo, they are definitely right. This plot has a surface area of 1200 m² and is located in a very interesting urban development zone. Given the future plans for this region, this provides a lot of opportunities for landowners. Venlo is the second largest municipality in Limburg and it is getting bigger by the year. It is also very easily accessible and from this plot on the Arenborgweg, you can reach Nijmegen, Eindhoven and Düsseldorf in less than an hour.

Future plans for the region

Local authorities in Venlo have ambitious plans to further increase the attractiveness of the region. The main focus is on improving the living environment and increasing employment opportunities. According to the Regionale Woonvisie, over 3.000 new houses are needed in the next 10 years. The goal is to build about 300 houses a year. The current construction activities on the Oude Arenborgweg, at no more than a stone’s throw from this plot, clearly prove that developers are interested in this area.

However, to attract more people to Venlo, a nice living environment is not enough. People need to work. To increase employment opportunities, Venlo has to take full advantage of its location. The city is an easily accessible logistic hotspot with connections to both national and international markets. By improving the railway connections and further developing the Greenpoort Venlo, local authorities are hoping to attract even more businesses. Who can say no to the resulting combination of a beautiful home and plenty of jobs to choose from? Play your cards well and you could be a part of it!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Zwolle 4

Overijssel


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Terneuzen 21

Zeeland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel