U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Wel of niet investeren?

Steeds meer mensen zijn op zoek naar manieren om hun vermogen waardevast te investeren. Het kan soms echter lastig zijn om te bepalen wanneer iets echt het investeren waard is. Wij kunnen u daarbij helpen! Wij hebben voor u de eigenschappen van onze kavels op een rijtje gezet. Zo kunt u in één oogopslag zien of een specifieke kavel aan uw eisen voldoet. Misschien bent u wel op zoek naar een kavel met een gunstige ligging ten opzichte van economische centra, aantrekkelijke woon- en werkomstandigheden of ambitieuze lokale toekomstplannen. Als dat het geval is, is deze kavel in Eijsden misschien iets voor u!

Dorp aan de Maas

Eijsden is een dorp in de provincie Limburg. Met haar ruim 9.000 inwoners is het grootste kern van de gemeente Eijsden-Margraten. Aangezien zowel Maastricht als het Belgische Luik op een steenworp afstand liggen, is dit een zeer aantrekkelijke vestigingsplaats voor nationale en internationale bedrijven. Daarnaast zorgt de ligging van het dorp aan de rivier de Maas er ook nog eens voor dat er ’s zomers veel toeristen deze kant op komen. Al met al is dit dus een kansrijk gebied voor allerlei soorten ondernemers.

Toekomstplannen gemeente en provincie

Met het oog op dit aantrekkelijke economische vestigingsklimaat, zijn lokale bestuurders al jaren bezig met het ontwikkelen van nieuwe toekomstplannen. Momenteel hebben ze zich gericht op de bouw van een modern bedrijventerrein in Eijsden. De hier aangeboden kavel ligt binnen de grenzen van dit terrein, dat de naam Panneslager draagt. Volgens de provincie zal de nadruk met name komen te liggen op het creëren van mogelijkheden voor lokale bedrijven. Die kunnen vanaf hier optimaal profiteren van de nabijheid van de eerder genoemde economische centra. Het feit dat zowel de provincie Limburg als de gemeente Eijsden-Margraten geïnteresseerd zijn in dit gebied, maakt dit tot een zeer kansrijke kavel.

Heeft u interesse in deze kavel? Kijk dan hier hoe wij te werk gaan of neem contact met ons op.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Baard / Wjelsryp 1

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 13,00 per m2
Bekijk kavel

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Terneuzen 21

Zeeland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel