U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Aan de oevers van de Maas ligt tussen Roermond in het zuiden en Venlo in het noorden het dorp Beesel. Beesel maakt samen met een aantal andere dorpen onderdeel uit van de gelijknamige gemeente Beesel. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een perceel goed gelegen grond in Beesel aan van 1250 M2. De grond is gelegen langs de Rayerveldweg, een straat die vrijwel door het centrum van het dorp loopt. Vanuit het landelijke Beesel bent u binnen een half uur in grotere steden zoals Venlo, Roermond of het Duitse Mönchengladbach.

Wat maakt de grond zo gunstig gelegen?

De door VerkoopuwKavel.nl aangeboden grond in Beesel is ten eerste gunstig gelegen omdat deze centraal in het dorp ligt. Hierdoor is de grond bij een eventuele bestemmingswijziging naar bebouwing goed te ontsluiten. De kans dat zo’n bestemmingswijziging in de toekomst plaats gaat vinden is niet onrealistisch. Overal in Nederland moeten de komende jaren huizen worden bijgebouwd, zo ook in Beesel.

Naast de goede ligging van de grond en het tekort aan woningen in Nederland is Beesel ook een geliefde plek voor mensen die meer landelijk willen wonen en toch dicht in de buurt bij stedelijke centra. Dit alles maakt de kans op een eventueel mooi rendement in de toekomst niet ondenkbaar.

Waarom grond kopen via Verkoopuwkavel.nl?

VerkoopuwKavel.nl is sinds een aantal jaar de specialist bij de aan- en verkoop van alle soorten grond. Zo begeleiden wij een groot en divers aantal klanten bij de aan- of verkoop van hun grond. Door de jaren heen hebben wij dan ook veel ervaring opgedaan en onze werkwijze in het teken gesteld van ‘ontzorgen’. Met dit ontzorgen proberen wij voor onze klanten zoveel mogelijk uit handen te nemen. Daarbij kunt u onder meer denken aan het contact onderhouden met betrokken instanties en partijen en het regelen van door ons vertrouwde makelaars en notarissen. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de aan- of verkoop van uw grond in goede handen is.

Meer weten over onze unieke werkwijze of interesse gekregen in deze goed gelegen grond in Beesel? Neem dan gerust contact met ons op!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel