U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Hoogezand is de hoofdplaats van de gemeente Midden-Groningen. Ingeklemd tussen Groningen en Assen bestaat de gemeente uit verschillende kleine dorpen. Het grootste dorp is Hoogezand. Een eeuwen oud dorp dat zijn naam te danken heeft aan zijn vroegere ligging, namelijk ‘Het Hooge Sandt”. Op deze verhoogde plekken konden mensen uit de omgeving zich terugtrekken wanneer het water te hoog kwam te staan.

VerkoopuwKavel.nl biedt in de buurt van Hoogezand, namelijk in Kiel-Windeweer, een perceel landbouwgrond aan. De kavel is zo’n 1565 m2 groot en is gelegen langs de sluisweg. Dit is de weg die Kiel-Windeweer verbindt met Hoogezand.

Een kavel met kansen in Hoogezand

Grond is een kostbaar bezit. Vanwege zijn waardevastheid is het tevens een goede manier om uw vermogen te spreiden. Het rendement op goed gelegen grond kan enorm zijn. Of een kavel goed gelegen is verschilt met de jaren. Wanneer in bestemmingsplannen een perceel de bestemming ‘wonen’ in plaats van ‘landbouw’ krijgt schiet de prijs omhoog.

De door VerkoopuwKavel.nl aangeboden kavel is er een met kansen in Hoogezand. De kavel is gelegen langs de sluisweg en daarom eenvoudig te ontsluiten en te bereiken. Daarnaast heeft de provincie Groningen de regio tussen Assen en Groningen aangewezen als groeigebied. Het is de bedoeling dat in de regio de komende jaren flink gebouwd gaat worden. De kans is dus aanwezig dat deze kavel daarvoor in aanmerking komt.

Grond kopen via VerkoopuwKavel.nl

Bij VerkoopuwKavel.nl realiseren we ons maar al te goed dat grond een zeer kostbaar bezit is. Het is daarom van het grootste belang om bij de aan- en verkoop er zorgvuldig mee om te gaan. U wilt namelijk niet voor verrassingen komen te staan. Onze dienstverlening is erop ingericht om u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Benieuwd naar wat dit ontzorgen betekent? Lees dan hier verder over onze werkwijze.

Interesse gekregen in dit perceel landbouwgrond? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Oosterwolde 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 22,50 per m2
Bekijk kavel

Hoogezand 12

Groningen


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs per m2 € 19,00 per m2
Bekijk kavel

Oss 7

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 300 m2
  • Prijs per m2 € 49,00 per m2
Bekijk kavel